„Черешката“: Някои не харесаха и жената с атрактивното име Здрава Каменова

Ако сте си мислили, че актрисата, влязла в ролята на доктор от екипа на болница „Св. Анастасия“ в сериала „Откраднат живот“, е скучен и комплексиран човек, никак, ама никак не сте познали.

Жената с атрактивното име Здрава Каменова, която е и много успешен драматург, се оказа изключително забавна личност, с леко чувство за хумор и мно-о-о-го артистична. Но това видяха само зрителите на кулинарния формат „Черешката на тортата“, където снощи тя беше домакин на звездната компания тази седмица.

С четири деца в семейството си, Здрава прибегна до услугите на едно от тях, за да ѝ направи тортата. Шега, разбира се, но наистина тя включи в кухнята и съпруга си, с което показа, че в дома им цари пълен синхрон във всичко.

Какво ще кажете за вечерта на Фицата в „Черешката“?

Какво сготви? – има ли чак такова значение, след като феновете на предаването не можеха да отклонят поглед от екрана? Да, определено се справи със задачата да нахрани останалите участници и то го направи много добре, но най-впечатляващо беше оригиналното мислене и театралното изпълнение на домакинята. Между котлоните, фурната, тавите и тенджерите, тя успя да разкаже за необикновения си род, за ценните уроци, получени от бабите ѝ, които видимо добре са си свършили работата, както се вижда от резултата. Здрава пя, тананика, танцува и дори рапира.

Не така мислят обаче голяма част от публиката на шоуто, които коментират в социалната мрежа, че много ги напряга тази преекспонирана театралност и не знаят защо някои актьори не си дават сметка, че е яко да си актьор, но да са на сцената.

Е, мнения шарени и различни и както отправят съвет „харесващите“ към „нехаресващите“: Цъкнете копчето и сменете канала!

А който иска да гледа, довечера е наред радиоводещата Богдана Трифонова, която се кани да облече гостите си в пижами и е много вероятно хейтърите да изригнат…

Автор: ЗАРАТА


image0 (9K)