„Черешката“ тази седмица си има… Снежанка

Започна новата седмица от кулинарното шоу „Черешката на тортата“ с нов отбор, разбира се. В снощния епизод домакиня беше актрисата Ева Тепавичарова, станала популярна с участието си в комедийния сериал „Столичани в повече“.

Неин декор беше планината, а с рецептите на баба си тя се опита да отведе звездните си гости на обичани места. И както казват някои от зрителите: Менюто и презентацията на Ева бяха съобразени с мястото, на което ги посрещна. Беше пасторална, селска идилия, видя ЗАРАТА.

Някои вече кръстиха една от участничките – Гери Дончева – Снежанка (вероятно заради шикозния тоалет от бяла рязана дантела и бяло палтенце – доста космато), а и най-вече с отявленото ѝ префърцунено поведение. Моделка, тв водеща, PR, преминаваща пред камерите де що шоу се появи, Гери пърха с мигли и пръска сексапил навред, стига да има кой да го улови… Пълна противоположност на Ева. Колкото тя е истинска, неподправена, земна и естествена, толкова съпоставянето с Гери е фрапиращо.

А когато със свечеряването на талази пристигнаха още гости – ситуацията за префърцунената Гери стана страшна. Ето как феновете на формата видяха „ужилването“:

Не знаят ли къде отиват, че се правят на ощипани. Смешни са с неспособността си да реагират на ситуациите. Тях комар не ги е помирисал и в село не са стъпвали. Айде бе.
Да се бяха напръскали, домакинята им каза, че атаката им трае половин час и после изчезват.
То голямо кифлеене, голямо нещо!

„Черешката“: Най-сетне различни играчи, по спортсменски забавни!

Иначе останалите участници: инфлуенсърката Велина Узунова, музикантът и общественик Венци Мицов и ексцентричният певец Краси Аврамов насядаха около масата на Ева сред ширналата се дъхава поляна и кулинарното приключение „Черешката на тортата“ започна. За човека глас, както наричат Аврамов, на вечерята май не съществуваше друг освен младата Велина и ще видим в останалите дни какво ще се заформи там.

Новата задача на кулинарния гуру шеф Манчев е тиквичката, която петимата трябва задължително да включат в менюто си. Ева я стърга в салата, но познайте дали баш готвачът хареса този акт? Не-е-е, съответно и точките, които даде на актрисата бяха мизерните 6… А сборът – скромен – 42.


image0 (9K)