Честит рожден ден от ЗАРАТА на родените на 2-ро число!

Родените на 2-ия ден от всеки месец са управлявани от Луната. Те са миролюбиви, кротки, сърдечни и вежливи, изобретателни, но недостатъчно самоуверени. За тях е характерно, че имат по-малко смелост и амбициозност от останалите числа.

Жените преживяват неуспехите и подемите по-емоционално от мъжете. Понякога са изпълнени с надежди, а в друг момент бързо се депресират. Притежават повишена чувствителност, умеят да оценяват красивото, радват му се искрено. Склонни са към сантименталност. При благоприятно разположение на Луната в рождената им карта насочват енергията си в положителна и творческа посока. В противен случай не успяват да се справят добре с нещата около себе си.

Мъжете се отличават с духовна сила и трудолюбие за разлика от повечето „двойки”. Родените на 2-ри лесно печелят доверието на жените, упражняват влияние върху тях, манипулират ги майсторски. „Двойките” си създават големи лични проблеми, защото напористата им и взискателна природа ги отдалечава от приятелите. Те обичат самотата, но биха могли и успешно да се впишат в определен кръг от хора. По природа са потайни, дори срамежливи, рядко лъжат. Ненавиждат хората, които дават лъжливи обещания. Значително нетърпеливи са, но признават грешките си. Лошото е, че не се поучават от тях. Имат ниско ниво на логично мислене. При неблагоприятно разположение на Луната в рождената им карта стават жертви на собствените си заблуди и душевна слабост. Само силната им интуиция ги спасява от капани на зложелатели. Тяхната вежливост обаче ги подтиква да мълчат, когато ги лъжат. Те не влизат в директни разговори за изясняване на истината.

Много неща от живота на „двойките” зависят от положението на Луната при раждането им. Могат да станат много силни и жестоки, ако бъдат унизени до крайност. Тогава те стават съвсем различни и миролюбието им изчезва. По отношение на децата си са предвидливи, даряват ги с много любов и грижа.

Хората с  2 са свързани емоционално и зависят от другите числа. Често се влияят прекалено много, те просто отразяват друго число. „Двойките” обичат да пътешестват, това ги радва особено много. Те са изкусни майстори за красиви неща и съответно ги ценят. Луната им вдъхва любов към благовонията.

Жените особено обичат парфюмите, сапуните с интересни аромати, мириса на цветя. „Двойките” трябва да избягват бизнес партньорство с хора, имащи число на съдбата 5.

Индивиди с 2 са предразположени към стомашни и сърдечни заболявания. Те трябва да избягват неподходящата за стомаха и сърцето храна, предизвикваща запек или високо кръвно.  Имат слаба имунна система. Трябва да спортуват и да се разхождат на чист въздух. При възпалено гърло е нужно да пазят шията и гърдите си.

Камъните, максимално благоприятни за субекта, са перла, лунен камък и смарагд. Те трябва да са в непрекъснат допир с кожата. Щастливият метал за числото 2 е сребро. И както в случая с камъка, носещ щастие, той трябва да е в постоянен допир с кожата. Трябва да тежи поне десет грама. Цветовете, носещи щастие на числото 2, са зелено и бяло. Субектът трябва да носи дреха или нещо с този свят през цялото време. Най-простият начин, както вече бе казано, е да се носи кърпичка с този цвят.


image0 (9K)