Честит рожден ден от ЗАРАТА на родените на 11-то число!

Родените на 11 число са много амбициозни и не се задоволяват с второто място. Те имат енергия и инициатива и са силно индивидуални и независими; взимат твърди решения и предприемат бързи действия.

11-иците са положителни характери и са изпълнени със смелост, но през всичко това минава жилка на чувствителност и деликатност. Те са отлични в планирането и блестящи в изпълнението, ако действат незабавно. Но щом пропълзи елемент на колебание, вече са загубени. Родените под знака на това число желаят да наложат волята си над останалите, но са твърде меки по природа. Искат да изразят мнението си свободно, но са твърде отзивчиви към чувствата на другите. Неспособността им да излязат на открито и да се борят, ги потиска и често стават първокласни заядливци.

Родените на 11 число са много чувствителни. Тяхната високомерна амбиция ги кара да искат все повече и повече за себе си, но много често изпреварва способностите им. Имат сравнително голямо желание и проявяват значителна мъжественост. Бедата започва, когато трябва да се стигне до същината. В душата им има стълкновение между положителните черти на числото 1 и нежния, зависим характер на числото 2. В резултат на това те са с нежен характер и се чувстват нещастни.

Доминиращата черта на числото 11 е стълкновението между амбиция и неувереност. Притежаващите го имат ум, нужен за успеха, но им липсва гръбнак и енергия. Нуждаят от подкрепа, но я отхвърлят като слабост; биха искали да командват, но са твърде плахи. Повече от необходимо е да се научат да се самоанализират и да развият положителните си качества. Трябва да започнат привеждат мислите си в действие, защото притежават достатъчно интелигентност.

Хармонични взаимоотношения. Общуващите с числото 11 трябва да са безкрайно търпеливи и тактични. Те трябва да са в състояние да окажат на 11 подкрепата, от която се нуждае, без да личи, че го правят. Ако числото 11 заподозре, че е по-слабият, веднага ще отхвърли другия.

Родените под това число са най-склонни към високо кръвно налягане и умствено напрежение. 11 е добро число, но трябва да се пазят от депресия и да развива увереност в себе си. Необходимо е бързо да привежда плановете си в реалност.


image0 (9K)