Шефът на Берое Илко Русев: Ако Бербатов дойде, няма да е за парите

 

Изпълнителният директор на Берое и председател а борда на директорите Илко Русев заяви след равенството срещу Левски на „Герена“, че е много доволен от представянето на отбора. Той не скри, че целта е класиране за Европа и каза, че старозагорци ще преследват място в Топ 3.

[ad id=“236999″]

„Много сме доволни от представянето на Берое, особено през първото полувреме. Червеият картон в 69-та минута промения ситуацията на терена. Всички в клуба сме доволни от работата на Александър Томаш и я оценяваме високо. Доказателството е силното представяне на тима. Играхме много силно и през повечето време бяхме в половината на Левски“, сподели Русев.

[ad id=“236993″]

„Целта пред отбора е класиране в Европа, никога не сме го крили. Разбира се, че ще преследваме място в тройката, защото това е постижимо. Най-важното е да успеем да си осигурим участие в Лига Европа“, добави шефът.

[ad id=“225664″]

Той коментира и евентуалността голямата звезда на българския футбол Димитър Бербатов да заиграе в Стара Загора. Преди да подпише в Индия, нападателят се готви именно с беройци, а договорът му с Керала Бластърс изтече. Той е приятел и с наставника Александър Томаш и хората от щаба му.

„Димитър Бербатов в момента не е тема на дневен ред, а ако той дойде, ще играе в Берое не заради парите“, добави шефът на старозагорци.

Източник – Гонг


image0 (9K)