Ще има ли нови „Приятели“?

Още от последния епизод на сериала „Приятели“, излъчен през 2004 година, феновете нямат търпение да видят още веднъж великолепната шесторка заедно на екран. Постоянно бяха пускани слухове за събиране и заснемане на нови епизоди от поредицата, но досега всичко беше категорично отричано от целия актьорски състав.

„Приятели“ превърна шестима непознати на публиката души в световни звезди. В главните роли влизат Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Мат ЛеБланк, Дейвид Шуимър и Матю Пери. Сериалът започва през 1994 година и веднага се превръща във феномен и едно от най-гледаните шоута в историята на Америка. 10 години на екран, много спечелени награди и милиони зрители пред телевизорите. Това е равносметката, която всички си направиха през 2004-а, когато завесата падна и всички казаха сбогом на шестимата персонажи. Сега обаче феновете на сериала могат да се надяват за нещо ново, но с познатите лица. Дженифър Анистън, която влезе в ролята на Рейчъл Грийн, сподели в шоуто на Елън Дедженерис, че в момента с колегите й от „Приятели“ работят по общ проект. Но не бързайте да мислите, че ще се заснемат нови епизоди.

Категорично не! Нито Анистън, нито другата част от състава иска да влезе отново в старите си обувки. Засега нищо друго не се издава около идеята, а екранната Рейчъл казва, че не иска да подвежда хората. „Ще ни е много приятно отново да работим заедно, но не знаем точно какво да направим. Затова засега само опитваме. Работим по нещо“, споделя Анистън. Тя наскоро се присъедини и към социалната мрежа Инстаграм с една иконична снимка, която буквално събори социалната мрежа, пише Tialoto.bg

„Просто така се случи, че всички бяхме по едно и също време в една и съща част на света. Не се бяхме виждали отдавна и решихме да се съберем“, споделя тя относо първото си селфи, на което присъстваха и Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър. Въпреки, че скоро може да не видим шестимата заедно на екран, Анистън се завръща в сериалите с новия си проект „The Morning Show“, който тръгва от 1 ноември по новата стрийминг платформа Apple TV+.


image0 (9K)