Ще миряса ли най-сетне многодетният ерген Хю Грант?

Британският актьор Хю Грант ще се жени, стана ясно тези дни. 57-годишният актьор ще встъпи за първи път в брак, а щастливката е майката на три от децата му, телевизионната продуцентка Анна Еберщайн.

[ad id=“225664″]

Представяме ви кратък разказ за заплетения личен живот на звездата на английските романтични комедии.

57-годишният британски актьор Хю Грант, известен с ролите си култовите комедии „Четири сватби и едно погребение“, „Дневникът на Бриджит Джоунс“, „Девет месеца“, „Маркъс“ и много други,

се впуска в авантюрата на брака за първи път.

Избраницата на чаровника очаквано е 39-годишната Анна Еберщайн – негова приятелка и майка на три от децата му. Съобщението за годежа им бе качено на сайта на общината в Челси и публикувано от британските вестници.

Анна Еберщайн е родом от Швеция, по професия – телевизионен продуцент. Тя и Грант

имат три деца – петгодишен син, двегодишна дъщеричка и още едно бебе,

появило се на бял свят в пълна тайнственост през март. Медиите и до ден днешен не съобщават пола на детето, а това, че Хю е станал татко за пети път, разкри близката приятелка на двойката Елизабет Хърли – в телевизионното предаване Watch What Happens Live.

[ad id=“263680″]

…На 50-годишна възраст Хю Грант все още е един от най-желаните ергени в Англия – необременен от грижи за семейство и деца. През септември 2011-та обаче,

приятелката му Тинглан Хонг го дарява с щерка на име Табита.

Девойката, родена в Китай, пристига във Великобритания през 2003 година, а с Хю Грант се запознават през 2008-а. Според писания в медиите двамата са се срещнали във вино бар в Челси. Година след раждането на първия син на актьора,

през септември 2012-а Анна Еберщайн му ражда второ момченце.

Това обаче за известно време остава скрито от публиката – фактът, че Хю Грант се е сдобил с още едно дете, излиза на бял свят едва, когато в кръщелното  свидетелство на изтърсака се появява името на британската кинозвезда. До този момент графата „баща“ е стояла празна.

Както съобщава Daily Mail, месец преди да се роди първият му син,

Анна Еберщайн се мести в огромно жилище на стойност 2,69 млн. лири стерлинги

– отгоре на всичко сумата е изплатена с пари кеш.

В същото време Тинглан Хонг, по информация на същото издание, обитава палат, чиято цена е 1,2 млн. лири стерлинги. До домовете и на двете дами Хю спокойно може да стигне пеша – намират се близо собствения му дом в лондонския район Фулъм.

[ad id=“236993″]

В началото на 2013 година Хю Грант се сдобива с

трето дете – кръщават го  Феликс Грант, а майката отново е Тинглан Хонг.

За четвърти път актьорът става баща през декември 2015-та – бебето се оказва момиче. Петото дете на многодетния ерген се ражда през 2018-та – за събитието се разшумява през март.

Хю Грант и Анна Еберщайн дълго крият бременността ѝ. Само че, когато през февруари се появяват на церемонията по връчването на наградите „Златен глобус“, с просто око се вижда, че Анна е в положение. Впрочем майката ѝ Сюзън Еберщайн – съдия по професия и виден политик с леви убеждения, още през януари 2018-та е заявила пред шведското издание  Aftonbladet: „Щастлива съм, че ще имам трети внук. Това трябва да се случи скоро.“

[ad id=“236999″]

Хю Грант дълго бе известен освен с ролите си на съблазнител в киното, и със стабилната си връзка с друга британска звезда, актрисата Елизабет Хърли.

С Лиз се запознава на снимачната площадка на филма Remando Al Viento,

в който той играе ролята на лорд Байрон, а тя – тази на възлюбената на поета Клер Клермон. През 2000-та година, след 13-годишни близки отношения, двамата се разделят, но и до ден днешен са добри приятели – така например, актьорът е кръстник на сина на Хърли Деймън.

Впрочем, докато трае интимната им връзка, отношенията между Хю и Лиз далеч не са безоблачни: през 1995 година той е арестуван на Сънсет Булевард в Лос Анжелис в момент, в който

прави орална любов с проститутката Дивайн Браун.

За тази му прищявка Грант е глобен с 1180 долара и получава двугодишна условна присъда. Отгоре на всичкото му се налага да изкара образователен курс за ХИВ-инфекции. Пет години след този палав „инцидент“ Хърли и Грант се разделят.

[ad id=“237001″]

Колкото до Дивайн Браун, мимолетната авантюра на актьора с нея, освен световна 15-минутна слава, ѝ носи и дебела пачка пари. От интервютата, които дава, за да разкаже пикантерии около случилото се,

жрицата на любовта заработва приличните около 1 милион долара.

Съобщението за годежа на Хю Грант и Анна Еберщайн, между другото, съвпадна с друго събитие – и не, това не е сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. На 20 май 2018 година по тв-канала BBC One се състоя премиерата на мини-сериала „Типичен английски скандал“, в който бъдещият младоженец изпълнява главната роля.

[ad id=“238430″]

***

Филмовата поредицата се съсредоточава върху събитията, сложили край на кариерата на британския политик Джеръми Торп от 70-те години на миналия век. В епицентъра на събитията попада спекулативната сексафера между Торп (Грант) и Норман Скот (Бен Уишоу), разобличена в публичното пространство от евентуалния любовник на лидера на либералната партия. Следват заплахи и обвинения в опит за убийството му.

Превод: Зарата


image0 (9K)