Признаци, по които да разпознаете вещица ли е жената до вас

Много хора вярват, че вещиците съществуват и в реалния живот.

Едни се обръщат към тях за помощ и я получават, а други твърдят, че са станали жертви на такива чрез проклятия и магии. За да разпознаем вещицата в нашето обкръжение е нужно да знаем признаците, указващи наличие на свръхестествени способности у тях.
В Средновековието вещиците са наричани „Невести на дявола“ и „служителки на тъмните сили“. Приписвани им са множество способности, повечето прилични на сцени от фантастични филми, отколкото на реални възможности.
В наше време отношението към вещиците се е променило, повече сякаш към добро: много хора признават, че поне един път са се обръщали за помощ към екстрасенс или гадателка.
[ad id=“263680″]

За да разберете дали пред вас стои истинска вещица- наблюдавайте за признаци, указващи наличието на свръхестествени способности.
Признаци:
Необичайна външност. Не е нужно тя да е с червени коси, зелени очи, дълги нокти и т.н. стереотипи, с които сме научени да си представяме вещицата. Но, има нещо, което отличава вещицата от другите – външността, привличаща всеобщо внимание.
Изражението на очите, особената усмивка, неповторимата плавност на жестовете или напротив, рязкост, острота, която не може да се замаскира с нищо. Вещицата може да бъде различна, но винаги предизвиква незабравимо впечатление още от първия миг на запознанството.
Внимателно отношение към своите и чуждите слова. Практиците от всички традиции знаят стойността на думите и внимават в използването им. Това, което вещицата желае, все едно- ще го получи и не си заслужава да използва лъжи и манипулации.
Любов към животните и природата. Много жени обичат природата и животните, обаче при вещиците има категорично и абсолютно сливане на дома с природата. Съвременната вещица еднакво гневно ще реагира на боклук пред дома си и боклук в гората. Изразяването на възмущението може да бъде различно при всяка, но едно е сигурно – тя ще събере боклука при всички случаи, защото приема Природата за своя истински, първи дом.
Необичайни дрехи и украшения. Има жени, които съзнателно подбират дрехите, аксесоарите и прическата си така, че да прикрият своите способности. Но повечето съвременни вещици не се притесняват да изявят себе си със странни за другите украшения от камъни, кости, тъмни дрехи и символи по тях.

[ad id=“225664″]
Стремеж към уединение. Един сигурен признак у съвременните вещици е стремежът им към уединение, дълги самотни разходки из природата и някаква отдалеченост в общуването. Това не значи, че вашата компания не й харесва. Просто вещицата вижда, чувства, чува повече от другите хора и й е необходимо повече, отколкото на другите пространство да възстанови енергийното си ниво чрез общуването с природата.
Умение да предсказват бъдещето и да тълкуват сънища. Даже и неволно изпусната фраза за дадена ситуация, уж неволно изпуснат съвет издават умението, което най- трудно се скрива – прозрението в бъдещето, сънищата и проникването надълбоко в душите на хората.
Много често самата жена не разбира, че притежава свръхестествени способности, които я правят вещица. Към такива хора не трябва да се отнасяме негативно и с подозрение. Различността прави живота интересен. Да сте близо до вещица не винаги е плашещо, но със сигурност- винаги е вълнуващо.

Превод от руски език: zarata.info


image0 (9K)