Бум на заловени с наркотици в Стара Загора на 7 април

В полицейския участък в кв. „Лозенец“ е доведена 27-годишната Б. И., в която е открито пакетче с 1 г метамфетамин.

3 г метамфетамин са намерени и вкъща на ул. „Каменец“, пак в „Лозенец“, както и 1 г амфетамин и хероин. Домът е обитаван от двама старозагорци на 27 и на 38 години. При претърсване там е открит и чувал с нарязан тютюн около 2 кг.

При проверка на същия 7 април в заведение, намиращо се в Стара Загора, на ул.“Арх. Христо Димов“, в 31-годишния К.К., е открита полиетиленова торбична с клипс система с белезникаво, сухо, кристалообразно вещество, около 1 г, което при направения полеви наркотест реагира на метамфетамин.

Полицейски екип спира за проверка „Рено“ източно от жилищен блок на ул.“Хан Аспарух“. При подаване на сигнал за спиране на автомобила, полицейските служители забелязват, че от предна дясна врата се изхвърля цигара. От извършената проверка е установено, че водач на автомобила е К.С. ,на 18 г., от гр.Ст.Загора, а до него на предна дясна седалка е К.С., на 19 г., от с.Богомилово, общ.Ст.Загора. Изхвърлената цигара е саморъчно свита, съдържаща суха зелена тревиста маса, която при тестване с полеви наркотест реагира на марихуана.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)