Маги Халваджиян с ново шоу, готви ли изненада?

С много фойерверки, майтапи и гости продуцента Маги Халваджиян готви ново шоу.

След като се изсипаха маса коментари за уволнението на Рачков, става ясно, че  Халваджиян готви ново шоу. Продуцентът има специален план за него – да поеме онова собствено шоу с много фойерверки, майтапи и гости, за което се заговори още през миналата година, пише Стандарт.

Очаква се то да конкурира Николаос Цитиридис по Би Ти Ви. Нова телевизия директно ще стрелят в конкуренцията, защото младокът надали ще успее да конкурира Рачков, ако са в един и същи часови пояс.

Бъдещето на Нико в bTV никак не е добро, а щом ще трябва да се изправи срещу господаря на ефира, положението хич не е розово.

За зрителите стана ясно – искат да гледат Рачков. Те гръмогласно изразиха недоволството си, че той няма да се завърне в „Капките“ и някои заявиха, че въобще няма да гледат предстоящия сезон, щом няма да участва. Други пък изтъкнаха, че отминалият втори сезон на „Маскираният певец“ също е пострадал от липсата на Рачков, независимо, че на пръв поглед Геро се представи достойно редом със Зуека.

„Без Рачков „Капките“ няма да са това, когато той е там! Обзалагам се, че ще загуби досегашната си многобройна аудитория, ако Рачков и Зуека не са водещите. Както стана с „Маскираният певец“ в прочем“, предупреждават Халваджиян феновете.


image0 (9K)