ВНИМАНИЕ!!! До всички приятели – разказ от потърпевш от нова измама!!!

Станах жертва на ИЗМАМА на паркинга на Била-та до нас (чувам че се е случвало и на други из цялата страна, затова искам да ви предупредя да се пазите!)

Пазете се, да не ви дойде на главата и на вас. Ето каква е схемата:
Тъкмо си подреждах покупките в багажника (стекче минерална вода – Горна Баня от малките), и ми се залепиха две… супер мацки. Рекламираха някакъв специален препарат за миене на авто стъкла. Почнаха да ми мият (безплатно) стъклата. Едни сочни, едни напращели деколтета, едни изпънати копчета – ум да ти зайде…
Пълен абсурд да не се загледа човек. Та както и да е – свършиха, предложих им бакшиш – отказаха, но ме помолиха за сметка на това да ги закарам до другата Била, за да продължели промоцията там.
Викам им – няма проблем… видя ми се нормално.

Качиха се с мен в колата, и по пътя стана страшно. Почнаха да ме опипват, да се събличат, да ме целуват, да се целуват… После по-хубавата мина на предната седалка, наведе се и ме започна с едни неземни френски специалитети…
През това време обаче другата тихомълком ми отмъкна стекчето Горна Баня!!!
С две думи – внимавайте! Пазете се! Това може да се случи и на вас!!!
Не е инцидентен случай – същото ми се случи и миналия понеделник, единият от вторниците, два пъти в сряда, още веднъж в четвъртък, и отново тази сутрин.
Утре пак ще ходя, но се притеснявам… започвам да се обезводнявам!

Източник: Фесбук фолклор

(Visited 28 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)