На какво заприлича Черната Златка след раздялата с Миро!

Златка Димитрова е напомпала мускули като на културист. Смуглата плеймейтка всеки ден тренира с уредите във фитнес залата и бицепсите й вече са гигантски. Тя твърди, че винаги е била спортна натура, но манията й по вдигането на тежести започнала след раждането на сина й Миро, научи HotArena.

Златка споделя, че ежедневно приема цял куп хранителни добавки – менюто й включва протеин на прах, течен колаген, фетбърнър и какво ли още не. Тя от години спортува редовно и доскоро изглеждаше приятно стегната, но напоследък съвсем е изгубила женствените си форми. Димитрова е оформила здрави мускули, а на яките й рамене могат да завидят повечето от мъжете в залата.

За да бъде във върховна форма, тя спазва строг хранителен режим – не консумира захар, млечните продукти е ограничила до минимум и залага предимно на свежите зеленчуци, яйцата и месото. Бившата еротична моделка споделя, че сладките изкушения изобщо не я блазнят и нищо не е в състояние да я отклони от строгата й диета. „Трябва воля и упоритост. Бодибилдингът не е за мързеливци!” отсича Златка.

Бившата еротична моделка редовно публикува свои снимки в социалната мрежа, за да се похвали с атлетичното си тяло, но с това предизвиква не само комплименти, а и отрицателни реакции. Мнозина упрекват Димитрова, че е заприличала на мъж, но тя е категорична, че много се харесва и даже е готова да помогне на други дами да постигнат нейните резултати.

Наскоро Златка сподели, че има намерение да се преквалифицира в инструктор и да превърне хобито си в професия. Тя даже обмисля да снима тренировките си с камера и да ги качва в сайта за видеосподеляне „Ютюб”. По този начин смята да привлече повече последователи в социалната мрежа и да се популяризира в новото си амплоа на фитнес гуру.

Говори се, че бицепсите на Димитрова нарастват скоростно, ала в същото време личният й живот сериозно куца. С бащата на детето й Мирослав няколко пъти се разделяха и събираха, а взаимоотношенията им все още са трудни и объркани, издават запознати.

Миналото лято плеймейтката заби бургаския бизнесмен Галин Гочев, но после се върна при Миро в името на сина им. Семейното им щастие обаче не продължи дълго, защото на рождения си ден преди два месеца Златка отново бе сама.

Атлетичната дама от доста време живее в родния си град Бургас и все по-рядко се завърта в столицата. Тя отказва да коментира интимните си отношения и отговаря грубо на всеки, който дръзне да я попита. „За последен път ще помоля всички загрижени да престанат да ми задават махленски въпроси с надеждата да разберат какво се случва в личния ми живот. Какво става в леглото ми не е обществено достояние и не би трябвало да ви интересува. Имайте малко уважение!”, избухна Златка преди време.


image0 (9K)