Хороскопът ви за утре вече е тук – 23 декември

В неделя мнозина ще пътуват или ще имат различни контакти, срещи или събирания с хора отблизо и далеч.

Възможни са краткотрайни неприятности по време на пътуване свързани с транспорт или с хора, които имат избухлив характер. Ще бъде важно да направите нещо специално за едно момче или млад мъж. Конфликтите между жени няма да доведат до нищо добро, а само до размяна на обиди и напомняне на стари грешки. Неминуемо днес ще се връщате към различни sпомени от миналото си, като сега неочаквано за вас може да си направите странни заключения за различни събития.

Овен

Денят носи приятни задължения. Можете с успех да завършите планираното за деня, защото звездите са на ваша страна. Вечерта се чувствате спокойни и доволни.

Радвате се на комфорта, за който сте допринесли. Чувството на уют ви кара да придобиете оптимизъм и вяра в своите сили.

Общуването с любимия човек ви изпълва с топлина.

Телец

Празничното настроение, енергията и оптимизмът ви правят неотразими в очите на противоположния пол. Добър период за веселие, разкрепостяване и нови познанства.

Имате идеалния шанс да блеснете с остроумие и да се превърнете в център на компанията.

Това още повече засилва вашите светли чувства и очаквания за бъдещето.

Близнаци

Обхванати сте изцяло от празничното настроение. Отделете повече време за подготовка на празниците, за да може да зарадвате своите близки. Опитайте да споделите с тях радостта от наближаващите празници.

По възможност се придържайте към постите. Невъздържаността в яденето може да се окаже пагубна за самочувствието ви.

Съблюдавайте умереност в страстите си и може да прекарате един наистина незабравим ден.

Рак

От една страна усещате почти детска радост от приближаващите празници, но от друга страна предчувствията ви вещаят тревожни събития в началото на новата година, които са свързани с глобални изменения засягащи, както отделния човек, така и обществото.

Препоръчва ви се да отхвърлите тежките мисли.

Лъв

През първата половина на деня имате приповдигнато настроение. Приятно ви е да се отдадете на веселие, да подготвяте празниците и да създавате радост на околните.

Не забравяйте обкръжаващите ви. Те с удоволствие ви помагат. През втората половина на деня може да почувствате необяснима тъга.

Не се подавайте на емоции. Отдайте се на приятни занимания и развлечения.

Дева

Денят е предназначен за очистване от всичко ненужно. Празничното настроение може да ви обхване изцяло. Отделете особено внимание на близките си. Те се радват на това.

Любов и уважение увенчават отношенията ви вкъщи. Това ви зарежда с оптимизъм и бодрост.

Везни

Суетата и домашните задължения могат да доведат до взаимно раздразнение и охлаждане на отношенията ви с близките. Може да станете център на ненужни спорове, които могат да предизвикат конфликт.

Малките задължения изискват много време и сили. Но наближаващите празници променят настроението ви към по-добро. Вашето обаяние нараства.

Скорпион

Първата половина на деня е изпълнена с дребни задължения и суетене. Това може да ви изнерви малко и да настъпи раздразнение в отношенията ви с околните.

Но привечер настроението на всички се изменя към по-добро. Празничното настроение и оптимизмът завладяват близките ви.

В такава обстановка вие сте неотразими в очите на лица от противоположния пол.

Стрелец

Стремежът ви към властта и успеха ви заставя упорито да се движите към целта. Пазете се от ненужни спорове, които могат да ви вкарат в конфликти. Това може да ви накара да хвърлите много сили и време.

Отделете време за релаксация, спорт и забавления. Настроението ви се подобрява. Вие пак радвате всички със своето обаяние.

Козирог

Прекрасен ден за любов и романтични срещи. Отношенията между влюбените могат да се отличават с топлота и доверие, в случай че те се справят с проблемите от миналия ден и преодолеят своите отрицателни качества.

Постарайте се да бъдете полезни на този, който се надява на вас и чака от вас помощ.

Благоприятен ден за Козирозите, занимаващи се с търговия и бизнес. Сключените търговски сделки и договори могат да донесат печалба.

Водолей

Денят е предназначен за очистване от всичко ненужно. Не се захващайте за неща, от които не разбирате нищо. За да не се разочаровате, оставете изпълнението на плановете си за идващата година.

Настъпващите празници ви обземат напълно. Опитайте да отделите повече внимание на най-близките си.

Чувствате радост и се връщате в най-добрите си дни.

Риби

Подходящ ден за съвместно планиране, обществени задължения и визити. Днес може да ви се наложи да приемате гости. Жените от знака съумяват да блеснат със своите таланти и обаяние.

Денят е благоприятен за пътуване, обмен на информация и купуване на подаръци.


image0 (9K)