Акценти на ЗАРАТА на 10 декември 2018 година

Пътна полиция провежда голяма акция в цялата страна

Започна специализирана полицейска операция за контрол на водачите на моторни превозни средства. Те се проверяват за шофиране след употреба на алкохол, наркотични вещества и техните аналози.

Министерство на вътрешните работи се извинява на гражданите. Вижте защо!

Заради профилактика, до приключване на процеса е спрян достъпа до Автоматизирана информационна система „Управление на наложени глоби по наказателни постановления и извършване на плащания по тях” през Интернет, SMS и WAP“ и до Портала за електронни административни услуги – Задължения по документи, издадени от „Пътна полиция“ – МВР.

Нов сатър! Шоково поскъпване на всичко заради по-високите цени на тока

Шоково поскъпване на основните стоки и храни заради по-високите цени на тока за бизнеса, прогнозират производители. През последните дни енергията за индустрията поскъпна с пъти. Колко ще поскъпнат основните продукти, които купувамe?

Спират движението в централен участък на бул.”Руски” в Стара Загора

На 11.12.2018 г., за периода от 07:30 ч. до 18:30 ч. се спира  движението на всички видове транспорт по бул. „Руски“, в участъка между ул. „Христо Ботев“ и ул. „Генерал Гурко“. Промяната в движението се налага поради извършването на строително-монтажни дейности.

Безплатно излъчват 11 филма В Стара Загора от Global Migration Film Festival. Днес е първият

Безплатно излъчват 11 филма В Стара Загора от Global Migration Film Festival. Днес е първият – “Саргис – Такъв е животът”.

“Открий подаръка” – игра на Античния форум за децата на Стара Загора

Сдружение „Изследовател“ и Община Стара Загора организират игра на открито “Открий подаръка” за децата на града, която ще ги потопи в историята на Рождество със силна доза зимно празнично приключение. Тя ще се проведе на 16 декември (неделя), от 10 до 14 часа, на Античния форум „Августа Траяна“.

Община Стара Загора подкрепя Коледния концерт за бебе Мая

В събитието, което ще се проведе на 16 декември (неделя) от 16.00 часа, ще се включат над 70 деца, както и Клубът по спортни танци „Меджик степ“, талантливите Гергана и Милица Тодорови, и Лора Герджикова.

Хората правят компаниите, а не обратното, именно затова фокусът трябва да бъде върху тях

Хората правят компаниите.Тази теза е основна за развитието на икономиките на 21-ви век. След времето на индустриалната революция, в основата на която бяха машините, автоматизацията на производствата, разработването на индустриални иновации, настъпи ерата на кадрите.

Лечение на зависимости: Топ специалисти от чужбина ще дават безплатни консултации

Топ специалисти от водещата клиника за лечение на зависимости Dr. Vorobiev ще гостуват в България на 18 декември 2018 г. Главният лекар на клиниката д-р Горан Баич и клиничният психолог Елена Иванчова ще консултират безплатно пациенти в София.

 

 


image0 (9K)