Американка поиска да обиди Тръмп и го нарече по CNN…“българин“

В опит да изрази своето негативно отношение към кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп, американка го нарече…“българин“. Това стана в предаване, излъчвано „на живо“ от глобалната телевизия CNN. Тон за атаката зададе водещата Брук Болдуин, която коментира скандални изявления на Тръмп за жените. Припомняйки предишен „брутален“ коментар на Тръмп за друга телевизионна водеща, тя отбеляза, че той не изглежда притеснен от скандала.

cnn-protivnik-na-trump

„Това не ме изненадва ни най-най-малко, Брук“ – каза Ейми, гостенка в предаването, поканена да отговори първа. „Аз не бих обвинила Тръмп, че е сексист, нито онези, които го подкрепят – каза тя. – Аз мисля, че той е недорасъл, незрял и е българин…“

Внимателното прослушване на репликата не оставя съмнение, че Ейми просто бърка. Тя иска да каже „вулгарен“. Това определение напоследък е многократно повтаряно по отношение на кандидата за президент на Републиканската партия.

Дали от притеснение, че участва в телевизионно предаване „на живо“, дали от незнание, жената обаче ясно произнася думата „Bulgarian“ (българин).

dnes.dir.bg


image0 (9K)