Арнолд Шварценегер спа пред статуята си

Снимка на световноизвестния културист, актьор и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер буквално взриви социалните мрежи. Кадърът показва как звездата спи на улицата, точно пред бронзовата си статуя.

 

Фотосът е споделен от самия него преди известно време с надпис „Как се промени времето“. Шварценегер разказва, че по времето, когато е бил губернатор, статуята била открита пред сградата на хотел. Тогава от ръководството на хотела му обещали, че там винаги ще има стая, резервирана на негово име, и по всяко време ще има подслон за него, пише Дарик.

Наскоро обаче той отишъл в хотела, но ръководството отказало да му даде стая, защото всички били заети. Разочарован от неизпълненото обещание, Арнолд Шварценегер решил да опъне спален чувал пред статуята си.

[ad id=“218548″]

Истината е, че световноизвестната знаменитост може да си позволи стая във всеки хотел, но чрез постъпката си той иска да призове хората да спазват обещанията си.

„Когато бях в силна позиция, всички, включително и ръководството на този хотел, ме възхваляваха, но когато вече не съм губернатор, те удобно забравиха обещанието си“, посочва Арнолд.


image0 (9K)