Баскетболистите на „Берое“ приемат плевенския „Спартак“

Баскетболен клуб „Берое” подновява участието си в Националната баскетболна лига с домакинство на „Спартак” Плевен. Двубоят ще се играе в събота от 18:00 часа в Общинска зала „Стара Загора”.

Водещият спортен букмейкър „Спортингбет“ предлага атрактивни залози. Берое да победи коефициентът е 1,071,  а Спартак (Плевен) да победи коефициентът е 6,00. Освен това водещият спортен букмейкър „Спортингбет“ предлага още 5 други опции за най-различни залози в мача.

Специални изненади са подготвили от Берое за зрителите, които решат да подкрепят отбора от трибуните на зала „Стара Загора” в предстоящия двубой със „Спартак” (Плевен). По традиция от клуба са подготвили богата програма за публиката и различни награди. Съдии на мача ще бъдат Мирослав Томов, Младен Субашиев и Валери Енев. „Зелено-белите“ отново влизат в ритъм вторник-събота като подновяват и битките в Балканската лига. На старозагорци предстоят и срещи с двата суперфаворита в първенството – „Рилски спортист” и „Лукойл Академик”. Тренировки с „Берое” тази седмица поднови Пламен Алексиев, който заради контузия получи почивка от треньорския щаб в края на миналата година.


image0 (9K)