Баскетболният Берое привлече поредния талант

Ръководството на Берое привлече в състава още един от обещаващите български таланти. След Евгени Василев и Борис Войков към клуба тази седмица се присъедини и Николай Титков. Той е роден на 19 октомври 1998 г. в Русе. Освен за местния Дунав той има мачове и за отбора на Шампион 2006.

[ad id=“218001″]

През последния сезон с екипа на Дунав, талантливият баскетболист  се състезаваше в А група и се отчете със средни показатели от 30.9 точки, 5,4 борби и 3,9 асистенции средно на мач. Талантът стана и топреализатор на А група и завърши на трето място в класацията за най-полезен състезател. Николай Титков е част и от юношеския национален отбор до 19 г.

[ad id=“218001″]

Той става попълнение №7 на Берое за сезон 2017/18. Преди него ръководството на Берое привлече Борис Войков, Адам Кемп, Алекс Дейвис, Милен Дудев, Тери Уиснант и националът Александър Янев. В тима от миналогодишния състав остават Тодор Тодоров, Николай Николов и Тихомир Желев.

[ad id=“218001″]

В понеделник баскетболистите на Берое ще научат и името на първия си съперник в новото първенство на Националната баскетболна лига. Жребият ще се тегли следобед в София. Шампионатът започва в началото на октомври, първата официална среща на старозагорци е още на 17 септември когато е двубоят за Суперкупата на България.


image0 (9K)