Безплатна лекция за развитие на предприемаческата екосистема в Стара Загора

На 20.01 (петък) от 19:00 в споделеното работно пространство Zaralab (бул. „Княз Александър Батемберг“ №28) ще се проведе безплатна лекция на тема  „Как да развием предприемаческата екосистема в града си?“.
По време на събитието гост-лекторът ще сподели своя опит в областта на създаване на възможности за реализация на младите хора, популяризиране на предприемачеството посредством различни инициативи и проекти и как всеки един от нас може да помогне за този процес.

Гост-лектор е Боян Симеонов е на 24г. от град Варна. През последната година работи като мениджър на Beehive Co-Working Space Varna и е съосновател на стартъп компанията Driveness. Завършва бакалавърска степен по Маркетинг и магистратура Реклама и медийни комуникации. Един от хората, които стоят зад културната онлайн медия – Podmosta.bg и музикалния проект Urban Tapes.

Работил като маркетингов консултант на компании от малкия и среден бизнес като Cutty Sark, Vintage House Bulgaria, Marina La Gomera, Marina Puerto Chico Tenerife, Beehive. Боян Симеонов е част от организаторския екип на Startup Weekend Varna, Marketing talks, Startup Europe Week, Startup Stories, Startup Grind and TEDxVarna.

Линк към facebook събитието можете да намерите тук.

image0 (9K)