Безплатна онлайн подготовка за ученици от 7-ми клас

Училищно настоятелство „Съвет на мъдреците“ в старозагорска гимназия и фондация предлагат безплатна онлайн подготовка за ученици от 7-ми клас

Училищното настоятелство „Съвет на мъдреците“ към Професионална гимназия по компютърни науки и математически анализи – Стара Загора и Фондация „Миню Балкански“ – с. Оряховица организират дистанционна подготовка по математика за националното външно оценяване след завършен 7 клас. Това съобщиха за медията ни Грозданка Канева, председател на Училищното настоятелство и Яна Ковачева от фондация „Миню Балкански“. Подготовката е безплатна за участниците.
Предвидени са 10 кръга на обучението. Във всеки от тях участниците получават:
– задачи, които вече са били част от проведените досега национални външни оценявания по математика. Задачите са групирани тематично и хронологично.
– Решения и коментар към тях;
– Задачи за самостоятелна работа.

Онлайн подготовка се провежда за втора поредна година. Миналата година тази инициатива съдейства за подготовката на 280 седмокласници от цялата страна. Амбицията на организаторите е да подпомогнат качествено подготовката на възможно най-голям брой седмокласници.

Желаещите да участват в подготовката следва да представят декларация за обработка на лични данни или по електронна поща ([email protected]) в канцеларията на УН Съвет на мъдреците към ПГ по компютърни науки и математически анализи ( която временно се намира на адрес: гр. Стара Загора, ул.“Хаджи Димитър Асенов“87, ет.6, офис 1, за контакт Грозданка Канева) .
След представяне на подписана декларация ще получите на посочения от Вас електронен адрес задачите от първия кръг и указания за работата на дистанционното обучение.
Препоръчителен срок за представяне на декларациите е от 25 януари до 30 януари 2021 г.


image0 (9K)