Берое без капитана си Райнов за домакинството срещу Септември

Капитанът на Берое Мартин Райнов вероятно няма да попадне в титулярния състав на заралии за домакинството срещу Септември на стадиона под Аязмото в събота. Затова нападателят Мартин Камбуров ще изведе с капитанската лента съотборниците си.
Райнов имаше проблеми по време на мача с Норвегия и беше заменен принудително, затова едва ли Томаш ще рискува с него.
За сметка на това в състава се завръща Иван Минчев, който е напълно възстановен от контузията си на глезена.
[ad id=“225664″]
Минчев се пусна в благотворителния мач между Актьори и Берое и в двустранна игра с Миньор (Раднево) в началото на седмицата. Минчев ще започне в халфовата линия.
„Трябва да излезем пределно мотивирани и амбицирани пред нашите фенове. Тези мачове се печелят с хъс и мобилизация от първата до последната минута. Ние вярваме в нашите сили и в нашите играчи. Както винаги ще излезем с нужното уважение, въпреки последните резултати на съперника. Готови сме за срещата както винаги излизаме за трите точки“, споделиха от треньорския щаб преди срещата.
[ad id=“263680″]

Ето групата на „зелените“ за мача:

Душан Перниш, Георги Аргилашки, Милен Желев, Камен Хаджиев, Ерол Алкан, Георги Ангелов, Александър Василев, Мешка, Матеус Леони, Иван Бандаловски, Борислав Цонев, Рубен Бриджидо, Вандерсон, Иван Минчев, Алекандър Цветков, Мартин Камбуров, Драгош Фирцулеску и Алфредо.


image0 (9K)