Бижутата, които ще са хит през новата година

Бижутата, които ще са хит през новата година

Снимка: Pixabay

Новата година настъпи и е време да видим какви ще са трендовете при важен щрих от визията – бижутата. Тази година на почит ще бъдат смелите аксесоари, с които изпъквате и правите впечатление. Не се притеснявайте да експериментирате с цветове и форми. Ето кое ще е хит, според американския „Cosmopolitan“.

Талисмани

Бижутата с талисманчета са много модерни в последните 2 години и това продължава да е така през 2022 г. Залагайте на гривни, колиета, гердани, пръстени и обеци с талисмани. Става дума за бижута, които напомнят за детството. Например, обеци във формата на червени сърца; гривни с лунички и звездички, гердани с миди и цветя и т.н. Те са цветни, правят ви да изглеждате лъчезарни, игриви и жизнерадостни.

Верижки по тялото

Чантите и бижутата с големи верижки също бяха хит в последните години. Сега верижките отново са на мода, само че не толкова като част от колиетата и гривните, а само те – в собствения си блясък. Например, може да слагате верижки около коремчето, когато сте по бански през лятото. Или голяма верижка, която започва от врата и стига до пъпа, когато сте облечени с кроп топ или потник, например. Така изглеждате привлекателни, нестандартни и уверени.

Източник: https://www.dnes.bg/……………….


image0 (9K)