Близките и приятелите на Лори Камбурова са неутешими

Актрисата почина в Москва

Близки и колеги на актрисата Лорина Камбурова изразиха почит към нея след внезапната ѝ смърт.

По непотвърдена информация Лорина почина след усложнения от коронавирус в Москва, където тя работеше по снимките на международен филмов проект.

„Лори, Лори Lorina Kamburova, други планове имах за тебе… Обичам те, момиче! Толкова не искам да повярвам…“, написа сценаристката Нели Димитрова в социалните мрежи, като публикува съвместна снимка от зала 1 на НДК.

„О, колко много съжалявам, Лори!

Изящна като Одри Хепбърн и смела като амазонка!

Светъл път из Вселената!……“, сбогува се в социалните мрежи с нея и Милица Гладнишка.

Актрисата Рая Пеева също публикува снимка на колежката си с надпис „Сбогом“. Мартина Апостолова – звездата от филма „Ирина“ припомни стихотворението на Стефан Цанев:

„Носете си новите дрехи, момчета!

Не казвайте утре ще бъдем красиви!

Не казвайте утре ще бъдем щастливи!

Не казвайте утре ще бъдем, ще бъдем…

По-рано днес Катрин Краснер публикува във Facebook съобщение, че се събират средства за транспортирането на тялото на актрисата, но под поста Стоян Павлов – близък на Лорина отбелязва: „Никой не е искал никакви пари, това не е вярно, променете си поста, ако обичате! Това е изцяло ваша инициатива, ние имаме достатъчно пари, за да си я приберем! Кампанията по събиране на пари е изцяло ваша инициатива, за което сме благодарни, но ясно сме заявили, че нямаме нужда““

Лорина Камбурова е родена през 1991 г. във Варна. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Здравко Митков. Играе в сериалите „Връзки“ и „Скъпи наследници“.

източник www.dunavmost.com


image0 (9K)