Броени дни остават до края на гласуването за „Най-добрият град за живеене в България“

Броени дни остават до края на гласуването в класацията за „Най-добрият град за живеене в България“. Допитването ще продължи до 14 декември. Целта на проучването е да установи качеството на живот в големите градове в България.

Всеки град се оценява по критерии, насочени към качеството на живот. Градовете се адаптират и променят, така както и техните жители. Определянето на най-доброто място за живеене, поради множеството субективни и обективни фактори, е нелека задача. Вече десета година с това предизвикателство се провокира развитието на градовете  за това те да се превърнат в по-добро място за живеене.

Припомняме, че Стара Загора спечели приза през 2017 година. Града на липите е печелил отличия и в категории „Сигурен град”, „Зелен град“ и „Най-перспективен град“.

Кампанията „Най-добрият град за живеене” е инициатива на Дарик радио и DarikRadio.bg  ГЛАСУВАЙ

Освен призът „Най-добър град за живеене” традиционно присъждат и грамоти за „Бизнес град“, „Зелен град“, „Жизнен град“, „Сигурен град”, „Град на знанието“ и др.

Кой град ще бъде “Най-добрият град за живеене в България за 2019” ще стане ясно на 19 декември в предаването „Годината“ по Дарик радио.


image0 (9K)