Бяло и червенкосо дете имат семейство чернокожи. ДНК тестът потвърждава – те са родителите

Как може в семейство на афроамериканци да се роди бебе със светла кожа и червена къдрава коса?

30-годишната Ебони Лъмпкин от американския щат Вирджиния вече имала 5-годишно момченце и често се замисляла за второ дете. Скоро жената разбрала, че е бременна. Въпреки че с мъжа си искали момиченце, новината, че чака момче не я натъжила, пише „Метро“.

9 месеца Ебони следяла да се храни правилно, да се наспива добре, взимала витамини, почивала си и прекарвала повече време вкъщи. А съпругът й помагал във всичко.

В това, че бебето отново ще е момченце, си имало много плюсове – все пак нямало да се налага да се купуват нови дрешки и играчки. След 9 месеца обаче родителите ги очаквала огромна изненада.

Родило им се момче, както уверявали лекарите. Но… бебето било със светла кожа и рижава къдрава коса.

В един момент дори съпругът на Ебони започнал да се съмнява в своята половинка. Въпреки че на младата жена й било много тежко, тя била готова на всичко, за да изчисти името си, и предложила на мъжа си да си направи ДНК тест. След получените резултати всички въпроси се изпарили. Бащата на детето бил мъжът й!

Въпреки че близките на съпруга й също видели резултатите от теста, никой от тях не можел да си обясни произхода на детето.

Огромна генетична мистерия! Както казал семейният им лекар – не бива да дълбаете в онова, което е невъзможно да разберете.

Различният цвят на кожата донесъл на младата майка много проблеми. Веднъж, докато всички се разхождали навън, при тях дошъл полицай, който настоявал да обяснят чие е това чуждо бебе и откъде са го взели.

„Това беше най-ужасяващото нещо, което някога съм преживявала“, споделя жената.

„Не мога да преброя колко пъти ми се е налагало да обяснявам, че съм негова майка, а не бавачка и че той не е осиновен.

Разбирам, че е рядко се случва да виждаме черна майка с бяло дете, което има червена коса. Самата аз бях шокирана, когато го видях за пръв път“, признава Ебони.

С годините родителите свикнали с различната реакция от хората и спрели да й обръщат внимание. А по-големият им син дори поискал да боядиса косата си в червено, за да прилича на малкото си братче.
jenata.blitz.bg


image0 (9K)