Вегани и вегетарианци настояват убийството на каквото и да е животно да се наказва като убийство на човек

Вегани и вегетарианци отново излизат на протест. Те ще настояват убийството на всякакъв вид животни да се наказва със закон. Според организаторите месото е убийство, а животните са поробени, пише standartnews.

Целта им е посегателствата над животни и хора да се наказват по един и същи начин. Те ще внесат отворено писмо в Народното събрание и подписка за криминализиране на убийствата на животни. След това ще се отправят на „изключително кърваво шествие за правата на животните“. Вегани и вегетарианци вече протестираха в центъра на София в началото на май. Тогава те опаковаха живи хора в тарелки и фолио, припомня Нова телевизия.

Чудим се кога ще се появят и любителите на растения, които да поискат забрана и съд за нараняването и убийството на флората. Очевидно химическата индустрия спешно трябва да се доразвие, за да минат хората на таблетки. Лошото е, че така ще се решат само проблемите на вегани и флористи, а останалите, които търсят решение на наистина сериозните проблеми на човечеството, пак няма да има кой да ги чуе. На последните явно им липсва достатъчно жажда за внимание и агресивно налагане на концепции. Да гледат и да се учат от неформалните общности!

 


image0 (9K)