Везни – хороскопът на Алена за ноември

На 1 ноември сте обсебени от мисли, изцяло подвластни на проблеми, свързани със здравето ви. Имате нужда от почивка. Контролирайте емоцията. Планетите ви подкрепят във всички начинания.

На 2 ноември се сблъсквате с трудности, породени в семейството. Денят ви обещава приходи, затова не пренасяйте проблемите и на работното си място. Ако ви предложат допълнителни задачи, не ги отказвайте.

На 3 ноември, в почивния ден, имате възможност да завършите вече започнати задачи. Направете крачката към осъществяване на вече разработени идеи. Не е изключена възможността да поставите началото на перспективна дейност, която може да обмислите днес с помощта на приятели и делови партньори.

На 4 ноември денят е почивен, но се радвате на хармония в личния и на успех в професионалния живот, но ви съветвам да направите детайлна оценка на пасивите и активите от сделката, която успешно завършихте. Не бива да уговаряте заеми в днешния ден.

На 5 ноември забравете за желанието си да вървите напред и да поставите началото на нови занимания. Бъдете внимателни, защото сте склонни да се заяждате.

На 6 ноември звездите ви помагат, ако сте брокер на недвижими имоти да сключвате печеливши сделки. Търсете нови възможности за стабилизиране на материалното си състояние.

На 7 ноември губите типичната си самоувереност заради погрешни изводи, които дават резултати във ваша вреда. Не изливайте гнева си върху своите колеги. Общуването с деловите ви партньори ви помага да стабилизирате финансовото си състояние и да положите основите за бъдещите си професионални постижения.

На 8 ноември не отказвайте в последния момент, а пътувайте при планирана командировка зад граница. Уговорете за най-близко време деловите срещи, които се наложи да пропуснете.

На 9 ноември проблеми на работното място, на които отказвахте да обърнете сериозно внимание, ще ви отнемат голяма част от времето. Срещите ви са провал. Отложете ги.

На 10 ноември, в почивния ден, сте с лошо настроение, причинено от обида, която е причина да сте с наранено его и занижено самочувствие. Разправията с колегите ви е гарантирана, ако не сте компромисни и не си държите езика зад зъбите.

На 11 ноември си наложете да изтърпите критиката на вашия началник в почивния ден. Приемете забележките му, без да се противопоставяте. Не се изненадвайте, ако ваш влиятелен познат точно в този ден реши да ви занимава с финансовите си планове.

На 12 ноември не са изключени срещи и разговори, които целят да ви провалят в делови план и да допуснете да променят програмата ви за деня. Не споделяйте плановете си, не променяйте графика за този ден.

На 13 ноември най-накрая преодолявате съмненията в себе си. Промяната на плановете ви днес е във ваша полза. Нарастват творческите ви способности, а също и възможностите да изявите уменията си.

На 14 ноември животът ви се развива различно от представите ви и плановете ви за деня. Бъдете внимателни в отношенията с партньорите си. Не проявявайте излишни амбиции. Вашата сдържаност и тактично възприемане на мнението на колегите ви ще бъдат оценени.

На 15 ноември, ако сте на работа, се възползвайте от възможността да докажете на неприятелите си, че е по-добре да не лъжат с оправданието, че така бягат от агресията на околните. Не отказвайте, ако някой потърси помощта ви.

На 16 ноември ще се сблъскате с агресия от непознати хора на работното място, особено ако работите в държавната администрация. Бъдете внимателни, разсъдливи и въздържани, за да избегнете конфликтите.

На 17 ноември въпреки плановете ви в почивния ден, не ви съветвам да пътувате на големи разстояния. На работното място назряват проблеми, които ще доведат до бъдещи конфликти с ръководството.

На 18 ноември, в почивния ден, грешки могат да се превърнат в сериозна пречка на пътя ви. На вашето работно място ще се окажете в центъра на конфликт, от който ще се изнервите до агресия.

На 19 ноември може да се окажете в компания, която изцяло ще промени представите ви за света и живота. Ще си дадете отговор дали не прекалявате с материалните си стремежи. Не бързайте да обещавате пари на ваши роднини.

На 20 ноември обърнете внимание на задачите си, ако сте на работното място и бъдете внимателни. Не взимайте важни решения. Радвате се на добри приходи.

На 21 ноември сте чувствителни към всичко, свързано с вашата професионална дейност, заради
критика, която е неоснователна. Обърнете внимание на хората от обкръжението си.

На 22 ноември може и да се доберете до мечтаните нови възможности за работа, въпреки че не сте настроени борчески. Пътуванията са ползотворни, ако са планирани предварително.

На 23 ноември деловите ви планове се объркват заради събития, които се развиват различно от очакванията ви. Бъдете предпазливи и не избързвайте с действията си. Пред вас се очертава възможността да сключите изгоден договор.

На 24 ноември, в почивния ден, промените на работното място ще ви позволят най-накрая да завършите отдавна започнати задачи. Не отказвайте помощ, ако колегите ви я предложат. Бъдете
аналитични и честни към себе си. Признавайте грешките си.

На 25 ноември ви очаква ползотворен почивен ден. Заемете се с разрешаването на неотложни проблеми. Трудностите ви амбицират да докажете възможностите си.

На 26 ноември сте изпълнени с надежди, че ще осъществите грандиозните си планове, повечето от които са постижими. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви подейства разтоварващо.

На 27 ноември ще спечелите добри пари, ако се занимавате с търговия и особено ако имате склад за продажба на едро. Може да оформите договорите, които искате да подпишете през следващата седмица.

На 28 ноември сте дейни, но импулсивни. Спестете си проблемите, не бъдете напористи и не налагайте с агресия мнението си на работното място, особено ако не го приемат. Не прекалявайте с желанието си да въвеждате ред. Отхвърлете всичките си изостанали задачи.

На 29 ноември въпреки общителността си и желанието да помагате, се сблъсквате с проблеми, защото правите незаслужено и непоискано добро. Не се ядосвайте, а се дистанцирайте от тази среда.

На 30 ноември осъществете без колебание обмислените в изминалите дни промени. Успехът ви
съпътства. Не закъснявайте след работно време. Не забравяйте, че липсата на свободно време, в което да бъдете с близките си, ще ги настрои срещу вас. От вас зависи да избегнете скандала.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)