Верея приема Черно море на стадион Трейс Арена в Стара Загора

Верея приема на клубния се стадион Трейс Арена Черно море в първия си домакински мач от новото първенство. Двубоят от втория кръг е насрочен за петък от 18,45 часа, а цената на билета е 5 лева.
Треньорът на тима Илиан Илиев няма да може да разчита на централния защитник Мирослав Енчев, който получи червен картон в градското дерби срещу Берое и бе наказан за една среща от дисципа.

[ad id=“218001″]
Вместо него в центъра на отбраната се очаква да играе Илия Мунин. В състава на Верея след изтърпяно наказание от миналия сезон ще попадни халфът Милен Танев, който бе привлечен от Поморие и ще направи своя официален дебют с екипа на старозагорци.
На вратата ще застане Аргилашки, а пред него в защита ще играят Бен Джамия и Мунин в центъра, а по бековете ще са Илиев и Слаев съответно отдясно и отляво.
Илиев едва ли ще прави промени в халфовата линия, след като там футболистите се представиха на добро ниво срещу Берое. В средата на терена ще действат Бенгюзов, бразилецът Елиаш и Осман Балде.

[ad id=“218001″]
Георги Андонов, за когото през седмицата се  появиха информации че напуска клуба и ще играе в Етър ще играе по дясното крило. Но след направена проверка че оказа че няма нищо вярно в това и опитния футболист продължава да бъде част от Верея.
Салим Керкар ще е по левия фланг на старозагорската атака, а на нейния връх ще бъде Валери Домовчийски.


image0 (9K)