В „Безмилостен град“ имението на Карачай е пред взривяване

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ идва моментът, в който Оя сваля част от картите си пред Недим.

Шениз е информирана от Сехер, че диктофонът е намерен. Шениз си отдъхва, но успокоението ѝ трае твърде кратко.

Агях се прибира от болницата и отново моли Дженк да извика Недим, а междувременно научава, че Сехер майчински се е грижила за болната Дамла. Той сърдечно благодари за човечното отношение, отчитайки, че собствената майка на децата му никога не е прекарала и една нощ край леглата им, а чуждата жена го е направила.

Сехер от „Безмилостен град“ сключи брак

Дженк вижда баща си седнал над някакви документи и му предлага да замине на почивка, за да е здрав и да има повече време за децата си.

Башак пристига в имението заедно с бебето. Всички я посрещат добре, освен Джерен, която инстинктивно реагира на детето, особено когато Башак ѝ дава да го подържи. Новата майка съобщава, че мъникът се казва Атлаз.

Недим иска да знае защо Оя е изпратила информацията за това, което той е споделил с нея за леля си и баща си. Той я заплашва, че ако се доближи до близките му, ще изиска ограничителна заповед. Оя му признава, че е негова сестра.

Дживан носи диктофона на Шениз, но когато го пуска чува записано послание от Джерен.

Джерен е разстроена, защото си спомня за изгубеното бебе. Тя проклина Шениз, желаейки ѝ да изпита същия ад, в който гори самата тя.

Джерен и Нериман подменят истинския диктофон с друг. Джерен дава на Недим да счупи оригинала, след като е прехвърлила записа на телефона си. Не се спира въпреки прекарания от Агях инфаркт и му изпраща аудиофайла.

Агях научава за изневярата на жена си. Тя му звъни, но той не отговаря на обаждането ѝ.

Шениз заплашва Джерен да извади наяве записа от хотела. Джерен лъже Шениз, че Агях още не е чул признанието на Недим.

Оя обвинява Агях, че заради него е отраснала в сиропиталище. Недим не ѝ вярва.

Психоложката разказва, че е дъщеря на Мюмтаз и една от прислужниците в имението, но Агях ги е изгонил. Вследствие на това майка ѝ се е разболяла от рак и е починала. Така Оя се е озовала в дом за деца.

Недим не допуска, че Агях е способен на такава долна постъпка и предупреждава Оя да стои далеч от семейството му, иначе ще си създаде нов, по-жесток враг в негово лице.

Джерен тайно наблюдава как Башак се грижи за бебето си.


image0 (9K)