В „Безмилостен град“ Недим се развилнява и раздава юмруци

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ след напрежението по разкритието на част от тайните му, Недим изпада в нервна криза.

Джерен е като оса, която постоянно жили сестра си. Нейното заяждане няма край, както и хитростите ѝ от всичко да извлече полза за себе си и да направи Джемре колкото може по-нещастна.

Състоянието на Дженк в болницата е без промяна, той все още е в безсъзнание след животоспасяващата операция. Седейки до леглото на братовчед си, Недим му заявява, че въпреки признанието му, неговото намерение да си отмъсти остава непроменено.

Агях и хората му започват издирване на стария доктор, „лекувал“ Недим, преди чичото да изведе племенника си от имението и да го предаде в ръцете на психоложката Оя. Охранителите на фамилия Карачай пристигат на адреса, на който се предполага, че е лекарят.

А край конака на семейството се разиграва истинска драма. Първоначално пред очакващите новини журналисти застава Джерен с ясното съзнание да очерни Дженк и да направи жертва мъжа си, обявявайки, че именно синът на Агях е блъснал от прозореца Недим в детството.

Зрънцето е посято и то покълва със страшна сила веднага, след като пред къщата се появява и Недим, вилнял преди минути пред Джемре в трапезарията, помитайки всичко от наредената с храна маса. А нейния въпрос дали той е добре, предизвиква цялата му агресия. Недим крещи, че не е виновен за нищо и вече навън, след атаката на папараците, той пребива един от журналистите без да може да се овладее.

Шениз се вижда със Сехер пред стълбището и я кара да вземе семейството си и по най-бързия начин да се върнат заедно в селото си, като преди това прекратят веднъж завинаги двата фиктивни брака с момчетата Карачай.

Джерен отива при Оя, за да намери записа на Недим. Успява да замотае секретарката и докато психолжката я няма, влиза в кабинета ѝ, но търсенето ѝ удря на камък.

Дженк идва в съзнание, а баща му е до него. Пристигат и Дамла с Шениз, но Агях е изключително резервиран с жена си. Единственото, което ѝ обещава е, че той ще оправи всичко. Как – не съобщава.

Оя пристига в кабинета си с Джемре, а Джерен успява да се скрие от тях. Джемре предава записа, който успя да изтръгне от ръцете на сестра си, която беше преровила чантата на докторката. Джерен пак влиза и претърсването продължава.

Автор: ЗАРАТА


image0 (9K)