В „Безмилостен град“: Недим с леден глас просъсква на Шениз, че отмъщението му започва

Тази вечер в поредния епизод от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Недим заявява първо на Шениз, че неговото отмъщение започва.

Преди нощната птица от бара да докара пияния Дженк в конака, Шениз пита Джемре за сина си, но властната жена получава твърд отпор от снаха си с думите да не ѝ се прави на свекърва. Когато мъжа ѝ все пак се прибира, Джемре го извлачва до стаята им, а той я иронизира, че е жената мечта, която нито го пита къде е бил, нито защо до дома го вози някаква си.

Сутринта Недим разпитва Нуртен дали Нериман е излизала извън имението предния ден, за да провери версията на Джерен, че баба ѝ е занесла записа от медения месец в банка. Както се предполага, тя е излъгала и той започва да го търси с помощта на икономката.

Къщата е ошашавена от новото решение на Недим да не се развежда. Майките умуват, Сехер е категорична, че ако зет ѝ не иска, тя самата ще накара дъщеря си да подаде молба.

А Джерен доволна споделя с баба си, че само за една вечер е успяла да преобърне нещата в своя полза и не само, че остава в имението, но и ще живее в него като принцеса. Малко след това заявява на майка си, че няма да поиска развод.

В “Безмилостен град” няма да повярвате какво е намислила Джерен

Застанала във фоайето на етажа, Джерен принуждава Дамла и сестра си да я придружат на шопинг. В магазина тя пазарува като за последно – купува купища бельо, защото искала да е всяка вечер с различно. Намеква, че тепърва ѝ предстои да се порадва на меден месец с мъжа си. Всички думи са отправени към Джемре, за да я нервира.

Недим е във фирмата и се обажда на Шениз, за да ѝ каже, че отмъщението му е вход от този момент.

В “Безмилостен град” бащата на Недим е захвърлил бременната Шениз като парцал

Секретарката пък уведомява Агях, че г-н Недим го очаква на съвещание. Чичото никак не е доволен от поведението и дързостта на племенника си. А Шениз използва момента целенасочено да го настрои срещу него.

Пръв в холдинга срещу Недим се изправя Дженк, който е пристигнал там от ранни зори и влизайки в новия кабинет на братовчед си, онзи го напада със злостни думи и обиди. Двамата се скарват сериозно и се стига до сбиване. Разтървава ги влетелият вътре Агях.

Докато Джерен изкупува магазина, Джемре стои като изтукана в средата и преживява думите на сестра си. Дамла обаче ѝ казва, че дори баба ѝ е по-стилна от нея и се заема да попълни гардероба на снаха си.

В това време във фирмата Агях получава силна плесница от племенника си, който му заявява, че си иска обратно всичко, което е негово – акциите, креслото на баща си и последната дума във всички бъдещи решения. Чичо му остава с отворена уста, но не за дълго. Той му казва с чии думи Недим разговаря с него – с тези на безсъвестната му жена и на баба ѝ.

Дамла разгорещено подхваща Джерен казвайки ѝ, че колкото и пари да похарчи, тя ще си остане едно евтино момиче. Заявява ѝ още, че ще брани Джемре от нападките на сестра ѝ.

Нуртен е отчаяна, след като намира стаята на Нериман заключена. Все пак вярната служителка намира начин да влезе вътре и започва да тършува, но не открива камерата до момента, в който не отмества матрака на леглото.

Автор: ЗАРАТА


image0 (9K)