В „Безмилостен град“ Шениз реже шевовете на операцията си

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Дяволът у Шениз не е заспивал, той отново я тика към пъклени планове.

Нериман, като най-верния душеприказчик на Джерен, я съветва да поддържа конфликта между двамата братовчеди, за да държи по този начин на разстояние Джемре от Недим.

А той отново решава да отиде при Оя на терапия и е принуден от нея да отговори на въпроса защо не се е защитил в съда, след като е имал всички доводи за това. Недим ѝ казва, че е разчитал останалите да го направят. Ала и той има какво да попита психоложката. Младият мъж държи да си изясни защо лекарката толкова ревностно застава до него и се държи като много близък човек. Тя му загатва, че двамата имат общо минало и еднакви рани.

В „Безмилостен град“ тайнственият пациент на Оя се подобрява

Джемре отива в апартамента при Шениз, която е отново на мнение, че пак владее положението, но дори и не предполага с какво искане е дошла снаха ѝ. Джемре ѝ обявява, че се развеждат със сина ѝ и хвърля бомбата: Шениз да каже на „братовчедите“, че всъщност са братя. Червенокосата вещица остава с отворена уста. Тя опитва да шикалкави, но Джемре ѝ тиква ДНК теста в лицето. Идва ред на театъра със сълзите, но младата жена вече чудесно познава манипулиращата Шениз и ѝ казва, че с всичко е наясно. Обвиненията хвърчат едно след друго, кое от кое по-жестоки. Джемре заявява, че ѝ се гади от свекърва ѝ и поставя ултиматум Шениз да признае истината на Дженк и Недим. Онази обаче отказва, но е естествено да се паникьоса. Този път изход изглежда няма.

Джерен, другата лисица, върти опашка пред Недим и го заблуждава с думи, че Дженк, Джемре и Агях имат план срещу него да го накарат да направи действия, с които да сбърка в бизнеса. Недим подхвърля, че уж това не го интересува. Джерен е господарка, тя ще се пукне от надувки във фирмата.

Документите за развода са подписани. Джемре не иска никакви обезщетения, нито издръжка. Джерен и Недим злорадстват.

За пореден път „братовчедите“ се спречкват сериозно, защото Недим иска да се включи в проекта, а Дженк вижда, че той прави това на инат.

Идва ред на поредната лудост, до която стига Шениз. Този път в безизходицата си, тя срязва шефовете на операцията, която още не е зараснала. Думите на Джемре са като ножове: Как е гледала толкова години Агях в очите, как е оставила Дженк да се чувства чудовище, как е тровила Недим, как нарочно е направила врагове двама братя само, за да прикрие собствените си грехове…

Дамла, Дженк и Джемре отиват при Шениз, която е сигнализирала, че шевовете ѝ са се отворили. Медицинската сестра я превързва и насаме ѝ казва, че вечерта ще има фирмено тържество, на което тя трябва да съобщи истината. Шениз се опитва да отложи това, но Джемре е непреклонна.

Агях се опитва да вкара Недим в пътя и да не рискува авоарите на холдинга, но момчето е вироглаво, неговият основен съветник е отмъщението.

Дженк много емоционално се прощава с Джемре, която вече е събрала багажа си. Той ѝ благодари, че му е дала възможност да бъде добър човек и я кани на празника вечерта да присъства като негова жена за последно. Тя приема. Навън с куфара я вижда Недим. Пътят ѝ е към пристройката при Сехер…

Автор: ЗАРАТА

 


image0 (9K)