В „Опасно изкушение“ Алихан спретва изненада на Зейнеп

Тази вечер в епизода от хитовия, турски сериал „Опасно изкушение“ Алихан прави изненада на Зейнеп, която е доста комична, видя ЗАРАТА.

Йълдъз е нервна и място не си намира, защото не може да се примири с мисълта, че Кемал ще се ожени за пияницата Зехра. Младата жена на Халит не се побира в кожата си защо любимият ѝ прави всичко това, след като е наясно, че тя все още го обича.

Няколко големи драми назряват в „Опасно изкушение“

Халит също е раздразнителен и припира бракът да стане факт възможно най-скоро. Той силно се надява Кемал да му даде парите, които трябва да плати на пострадалата от Ерим жена. Бащата вика дъщеря си и ѝ заповядва да подпише до два дни. Зехра отива при бъдещия си мъж, но той започва да отлага сватбата им. Халит говори с него в кабинета си, за да разбере какво се случва и го пита дали не се подиграва с дъщеря му. След разговора между бъдещите тъст и зет, Аргун нарежда на Саткъ да следи Кемал, за да разбере дали той няма тайна любовница.

Пътеките на Джанер с новия му „приятел“ Дюндар са крайно трънливи и той ненапразно се страхува. Мафиотът го вика за съветник в избора на подаръци за Зейнеп, която е решила да спази обещанието и да сготви вечеря за собственика на автокъщата.

Хакан съобщава на Алихан какво предстои в дома на Зейнеп, а синеокият красавец само се ухилва доволно.

Зейнеп се притеснява как изглежда квартирата ѝ и набързо спретва малък ремонт, пребоядисване и нови мебели за хола. Дюндар пристига с цяла свита мъже, пренасящи даровете му за миньончето. Тя е ошашавена, но ги приема от учтивост.

Халит кани Кемал на вечеря в дома на Аргун и на масата Лила започва да разпитва бъдещия зет защо са крили със Зехра за сватбата и дали пазенето на тайната е свързана с Йълдъз. Кемал отрича да има нещо общо с бившата си жена. А Халит демонстрира пълната си подкрепа за сключването на този брак.

Дюндар вече е седнал край масата, а на вратата се звъни и когато домакинята отваря, в антрето се изсипват всичките ѝ приятели, водени победоносно от Алихан, който обявява, че те също са част от спечелената от томболата фирмена вечеря.

В богаташката къща на Аргун драмата между Йълдъз и Кемал придобива нови размери. Тя трудно скрива безпокойството си, а Кемал върви по петите ѝ, когато тя се скрива в кухнята.

В квартирата на Зейнеп става доста забавно, защото доволните искри струят от очите на Алихан. Той успява да ядоса както любимата си, така и мераклията Дюндар, чиито нерви както знаем, са доста разклатени и неиздържайки на напрежението, той избухва гневно и си налага да стане да си тръгне, но не и преди да е заплашил всички с убийство. Алихан е безкрайно доволен, че е успял да покаже на Зейнеп същността на новия ѝ ухажор.


image0 (9K)