В Стара Загора-обвинителен акт спрямо 59-годишен мъж, извършил полови сношения с непълнолетен, употребявайки сила

Районна прокуратура-Стара Загора внесе обвинителен акт спрямо 59-годишен мъж за това, че извършил полови сношения с непълнолетно момче, като употребил за това сила, съобщи Апелативна прокуратура-Пловдив

Районна прокуратура-Стара Загора внесе в съда обвинителен акт спрямо 59-годишен мъж за това, че на 26.05.2018 г. и на 03.06.2018 г., в гр. Стара Загора, в условията на продължавано престъпление, извършил полови сношения с лице от същия пол /17-годишно момче/, като употребил за това сила – престъпление по чл.157, ал.1 вр. с чл.26, ал.1 от Наказателния кодекс.

[ad id=“225664″]

По делото е установено, че на горепосочените две дати, в гр. Стара Загора, пострадалият отишъл да си купи евтини цигари от обвиняемия. Влязъл в къщата му през незаключената врата, открил го в една от стаите, като му подал 2 лева, за да получи цигари. Обвиняемият го издърпал към него със сила и извършил полово сношение, като по-късно е бил подаден сигнал в полицията. Спрямо обвиняемия е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Предстои Районен съд-Стара Загора да насрочи заседание по делото.


image0 (9K)