Гаф спъна „ВИП Брадър“ преди финала, Нова ТВ пуска на пожар реклами и „Господари на ефира“

Живото предаване на „ВИП Брадър“ със сърцераздирателните срещи на съквартирантите блокира. По време на излъчването, докато за последно звездите се срещнаха с половинките и децата си, внезапно сигналът от къщата в Нови Хан се срина. От Нова ТВ веднага реагираха с реклами, а след това в 22:30 пуснаха спешно „Господари на ефира“. Шоуто на братята Халваджиян трябваше да започне в 23:00 часа, но подрани.

Реалити шоуто прекъсна, когато на „свиждане“ влезе синът на Ваня Костова – Боян. Образът изведнъж заби. Телевизията изчака няколко секунди, а редовните коментатори не можаха да си кажат заключителните думи. В социалните мрежи се появиха коментари, които не изключват пиар трик, с който да се вдига рейтинга в последните две издания. В крайна сметка, развълнуваните фенове не успяха да чуят какво ще каже на Ваня Костова синът ?. Преди това влезе Гала, за да целуне мъа си Стефан, както и цялото домочадие на бизнесмена Петко, който се разплака. В къщата се появиха още гаджетата на Божана Кацарова и на Лора Караджова, които им показаха любовта си пред телевизионните камери.

В крайна сметка, след „господарите“ Димитър Рачков и Мария Иггнатова, техниката на „ВИП Брадър“ отново проработи и Ники Кънчев обясни, че е имало технически проблем.


image0 (9K)