Гласовете, които разплакват и конкуренцията

Феноменални таланти има в този сезон на музикалния формат „Гласът на България“. За зрителите е прелестно да се наслаждават на чудесните изпълнения, но менторите на отборите са крайно затруднени, коментира ЗАРАТА. Нека не забравяме и факта, че ще дойде моментът, когато публиката ще реши кой да спечели наградата…

На сцената са Петя Панева и Борис Христов, от чиито изяви кожата настръхва, очите овлажняват и задоволството е несравнимо. Душата на слушателите литва, покорена, завладяна.

Необикновено 16-годишно момиче омагьоса сцената на „Гласът на България“

И двамата имат богати на цвят гласове, различни, несравними един с друг, но това са певците, които са безапелационни към сетивата – брилянтни, елегантни, с възможно най-финото звукопизвличане. И докато народната певица Петя покорява с чистота, звънливост и хармония, взета от дълбините на народното творчество, то при Борис усещанията излизат от глъбините на таланта му и се сменят от мекота и нежност, през плътност и наситеност, докато заехти чувствен и покоряващ.

Очите на никого не могат да останат сухи, ако притежава поне частица емоционалност, слушайки изпълненията на тези музикални титани. Просълзяват се Любо Киров, Иван Лечев, дамите в журито, текат вадички по страните и на конкурентните изпълнители, не съумели да удържат чувствата си.

Успех, талантливци! Където и да сте, който и от вас да спечели, другият да не съжалява – със сигурност ще се отвори и неговата врата, защото пред подобно можене и халите и бурите няма да устоят.


image0 (9K)