Голям екшън! Трима засичат автомобила на полицай извън служба и после го нападат, той стреля

Полицай, който не е бил на работа, е прострелял мъж и е ранил себе си при скандал на пътя. Това съобщиха от пресценъра на МВР.

[ad id=“225664″]

Около 2.30 часа призори на столичния булевард „Иван Гешов“ възникнал скандал между шофьорите на два леки автомобила. От едната кола слезли трима мъже и започнали саморазправа с другия шофьор. За да се защити, той извадил оръжие. Ранил един от нападателите, но и се самонаранил.

[ad id=“263680″]

Двамата пострадали са транспортирани в болнични заведения с огнестрелни рани по ръцете. Настанени са за лечение без опасност за живота.

Мъжът, който е стрелял е полицейски служител, който по време на инцидента не е бил на работа, съобщиха от МВР.

[ad id=“236993″]

Скандалът възникнал, защото колата на полицая и другият автомобил се разминали на косъм от катастрофа, докато се движели с бясна скорост. След това спрели и от едната кола излезли трима „здрави“ мъже, които се нахвърлили върху водача на другия автомобил. Вероятно те не знаели, че той е полицай от специализирана част на СДВР. Без много да се бави, извадил пистолет и стрелял. Ранил един от нападателите. Оказало се, че сред тях има известен „играч“ от средите на организираната престъпност, която пласира наркотици. Брат му бил още по-голям бос, твърди frognews.bg

[ad id=“218548″]

До момента не се съобщава дали полицаят е познавал другите трима мъже. Не се съобщава и дали някои от участниците в скандала е употребил алкохол или наркотици.


image0 (9K)