Гол маниак уби четирима в ресторант в Нашвил, щата Тенеси

Гол мъж уби с пушка четирима души и рани още двама в ранните часове в неделя в ресторант в покрайнините на американския град Нашвил, щата Тенеси. Двама са загинали в заведението, един – отпред, а четвъртата жертва е починала в болницата, според последните информации на медиите. Още двама души остават хоспитализирани.

[ad id=“225664″]

Полицията в града съобщи в изявление, че стрелбата е станала в ресторант за гофрети в Антиохия южно от Нашвил в 03:25 ч. местно време, съобщава Канал 3.

„Един от редовните клиенти на ресторанта се е борил с нападателя, отнел му е пушката, след което той избягал гол и бос. Нападателят е бял мъж с къса коса”, заявиха от местното управление.

[ad id=“263680″]

Полицията в Нашвил съобщи, че подозира 29-годишния Травис Рейнкинг от Мортън, Илинойс (на близо 720 км северно от Антиохия) за шокиращото нападение. Според тях нападателят е пристигнал с кола, регистрирана на името на Рейнкинг.

Органите на реда допълниха, че стрелецът е видян за последно да отива към Мърфрйсборо Пайк, където има друга денонощна закусвалня.

[ad id=“236993″]

Местни медии цитират полицията и съобщават, че нападателят е бил въоръжен с AR-15, като тази автоматична пушка се налага като любим вид оръжие на масовите убийци в САЩ.


image0 (9K)