Дали участниците в „Черешката“ тази седмица ще изтърпят да не се изпокарат?

Новата седмица в кулинарното шоу „Черешката на тортата“ започна с гаф при домакинството на фолк певеца Галин, подпомогнат край печката от партньорката му Лидия, видя ЗАРАТА.

Добронамерен и усмихнат Галин призна още в началото, че той рядко посещава кухнята си, на което шеф Манчев изригна, че в това помещение на дома се работи, а не се „посещава“. Много бързо стана ясно, че мускулестият мачо не може да готви, а пък го канят в предаването, че и за втори път.

Какво сътвориха двамата с красавицата Лидия обаче? Те уж пекоха бисквити, които за всяко проследяващо действията око, не отидоха върху чашките с плодова салата. Там бяха поставени такива, но купени от магазина…

Момчето се опита да нахрани гостите си, макар и да им поднесе простичка салата „Снежанка“ с кисели краставички, парти сандвичи с пастет, телешки стек с гарнитура от аспержи и картофено пюре и десерт без никаква особена идея.

Деси Банова в „Черешката на тортата“: Леле, мари майко юнашка!

Прeз нoвaтa ceдмицa кулинaрният гуру шeф Ивaн Мaнчeв прeдизвиквa учacтницитe дa ce зaвърнaт в дeтcтвoтo cъc cпeциaлнaтa зaдaчa, пocвeтeнa нa 1 юни – Дeнят нa дeтeтo. Дoмaкините щe cпoдeлят cвoи любими рeцeпти, ocтaвили дълбок и незабравим cпoмeн у тях.

Галин се справи чувствително по-добре с изненадата, която беше подготвил за гостите си, отколкото с готвенето.

Доста нервно, с предварително негативни коментари и изисквания започна тази седмица от формата. Най-отявлени критикари се явиха небезизвестната Джуджи-Деляна Маринова и Глория Петкова – манекен, актриса и диджей. Пискливият глас на Джуджи и нейният кикот не стихваха нито за секунда, тя се нахвърли на сервирания на масата суджук още не седнала на стола, а авангардистката Глория не спря да цупи устни и да бърчи вежди, заклеймявайки попфолка като жанр в музиката, когото тя изобщо не понасяла. После пък заяви по повод „Снежанката“ на Галин, че не яде нищо кисело.

Останалите „звезди“ в шоуто са дъщерята на Гала – Мари и младият актьор, снимал се в сериала „Отдел Издирване“ – Пламен Димов. И както можете да предположите, името на Гала присъстваше като шести участник на масата постоянно…


image0 (9K)