Две катастрофи в Стара Загора и една в Богомилово – водачите все около 40-те?!

ЗАРАТА информира: Две катастрофи в Стара Загора и една в Богомилово – водачите: мъже на 40, 41 и дама на 44 години. Единственият пил – е дамата

Пътен инцидент е възникнал вчера към 12,25 ч. в района на бул. „Славянски“ в областния град. По първоначални данни 40-годишен водач, управлявал л.а. „БМВ“, е изгубил контрол над автомобила е се е блъснал в метална разделителна ограда и осветителен стълб. При удара е увреден и насрещно движещ се л.а. „Мерцедес“, управляван от 66-годишен мъж. При инцидента няма пострадали, шофьорът е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества – резултатите са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 343 от НК.

При друг пътен инцидент, възникнал снощи към 20,05 ч. на ул. „Околчица“ в града, леко е пострадало 9-годишно момченце, карало велосипед. Според данните до момента то било ударено отдясно от л.а. „Форд“, управляван от 41-годишен мъж. На детето е оказана амбулаторна помощ в болницата и е изпратено за домашно лечение. Водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества – резултатите са отрицателни. Образувано е досъдебно производство по чл.343, ал.1, буква „б“ от НК.

Минути след полунощ днес е възникнала катастрофа в района на път ІІ-66, в землището на с. Богомилово. Според първоначалната информация л.а „Форд“ ,управляван от 44-годишна жена, се е блъснал челно в насрещно движещ се влекач „Ивеко“ с прикачено към него полуремарке. От инцидента няма пострадали, има нанесени материални щети и по двете МПС. Тест с дрегер е установил, че дамата е шофирала след употреба на алкохол. Тя е задържана в рамките на 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 343, ал.1, буква „а“ от НК.


image0 (9K)