Десислава Атанасова: БСП внесе вот с изречения, лишени от всякакъв смисъл!

Според нея е неетично и нелогично бившият вече зам.-министър Димитрова да пътува в първа класа, като се има предвид положението, в което се намира социалната система

[ad id=“225664″]

„БСП дълго време търсеше секторна политика, която да атакува“, заяви депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова. Тя коментира в предаването „Лице в лице“ по бТВ внесеното днес искане на вот на недоверие от страна на БСП. Социалистите атакуват кабинета, заради политиката му в сектор „сигурност“.

„Мотивите им издават липсата на всякакъв професионализъм и експертиза“, каза Атанасова в телевизионния ефир. Според нея депутатите, внесли мотивите за вота в деловодството на Народното събрание, били некомпетентни – Весела Лечева със сигурност можела да стреля, а за Божанков било сигурно, че е виждал пистолет през прозореца на автомобил.

[ad id=“263680″]

Според Атанасова преди в червените редици имало по-добри експерти в областта на сигурността – като Михаил Миков и Румен Петков.

„БСП внесе вот с клиширани изречения, лишени от всякакъв смисъл“, каза Десислава Атанасова.

В МВР има проблем, но нещата се анализират, е мнението на „тежката артилерия на ГЕРБ“ по думите на премиера Борисов.

[ad id=“236993″]

Атанасова бе запитана дали сега е сезонът на оставките, с оглед на приетата оставка на зам.-министъра на социалната политика Росица Димитрова заради прескъпото й пътуване до Ню Йорк.

Атанасова коментира, че е неетично и нелогично Димитрова да пътува в първа класа, като се има предвид положението, в което се намира социалната система. Но иначе, никой не следял колко струвал един самолетен билет.


image0 (9K)