Десислава Радева сe появи се с перли и гащеризон в Болшой театър 

Това не е първият път, когато първата дама облича гащеризон. Г-жа Радева се появи в подобен тоалет и на рождения ден на Симеон Сакскобурггодски в двореца “Врана” миналата година. Тогава тя бе подбрала чистобял цвят

[ad id=“225664″]

Вчера първото семейство на България присъства на оперната постановка „Зигфрид“ от Рихард Вагнер на Софийската опера и балет, поставена в руската столица. Спектакълът е третата част от тетралогията „Пръстенът на нибелунгите“, в която всички солисти са българи – главно от Софийската опера, а също така и родни артисти, които правят кариера в Германия.

Президентът и съпругата му се срещнаха с видни културни дейци на Руската федерация преди да заемат местата си във ВИП лоджата на театъра. Минути преди спектакъла пък бяха аплодирани от московчаните, събрали се в Болшой театър, съобщава „Епицентър“.

[ad id=“263680″]

За културното мероприятие първата дама на България Десислава Радева бе избрала стилен черен тоалет. Елегантният гащеризон е с изчистен силует, като в долната част се разкроява до крачоли пък тип чарлстон.

Деколтето е V-образно с акцент върху два реда фини волани в горната част.

Г-жа Радева бе съчетала дрехата със сребристи обувки на висок ток и перлен гердан в същия нюанс.първ

[ad id=“236993″]

Това не е първият път, когато първата дама на България облича гащеризон. Десислава Радева се появи в подобен тоалет и на рождения ден на Симеон Сакскобурггодски в двореца “Врана” миналата година. Тогава тя бе подбрала чистобял цвят.


image0 (9K)