Джошуа срещу Пулев в края на март на новия стадион на „Тотнъм“

След като упорито не споменаваше името на българина Кубрат Пулев сред следващите съперници, британецът Антъни Джошуа, който си върна четирите световни титли с победа на Анди Руис в събота, обяви, че именно Кобрата най-вероятно ще е следващият му опонент, съобщава 24 часа

Очаква се мачът да бъде в края на март на новия стадион на „Тотнъм“, който събира 60 000 зрители.
„Цяла година се бия извън родината и вече ме е налегнала носталгията. Искам да зарадвам феновете си в Лондон, видя се, че те много ми помагат и ми е по-трудно без подкрепата им. Да защитя трофеите си пред моята публика ще е мегаизживяване. Най-прекрасното би било да го сторя срещу друг британец, но няма как да стане. Вървим по реда на задължителните защити и следващият ми опонент се знае. Веднага започвам работа, защото в края на март трябва да се проведе този мач“, заяви Джошуа.
„Стадионът на „Тотнъм“ е една прекрасна локация за боксов мач и трябва да я обсъдим. Хора ми звънят от цялата страна и ме молят да заведа Антъни там и там. Говорихме с хората от „Тотнъм“да проведем мача с Руис на стадиона им, но той беше зает. Сега отново говорим с тях и може би ще стигнем до споразумение за края на март“, добави Хърн.
Първо по ред защита на световната титла за Джошуа е IBF, а там първи претендент е Кубрат Пулев.


image0 (9K)