Диско хитове в Арена Армеец със Саманта Фокс, Сандра и Си Си Кеч през април

Броени седмици остават до превръщането на най-голямата концертна зала в София  в епицентър на диско музиката и истинското забавление.
За първи път у нас на една сцена ще се съберат иконите от близкото минало на евродиското Саманта Фокс, Сандра и Си Си Кеч. Само в една вечер, на 29 април, трите диви ще изпълнят десетки от най-обичаните си хитове, а за да е комбинацията наистина взривоопасна, залата ще бъде преобразена в дискотека с невиждани мащаби.

За шоуто Hits Only ще бъде построена внушителна сцена с площ от над 300 кв. метра, като над нея ще се извисява огромен LED екран, поръчан специално за събитието. Над 300 светлинни устройства ще допринесат за парти атмосферата, а за да бъде пълно усещането за златните години на диското, отделен екип работи по декорите и оформлението на залата.За звука ще бъдат инсталирани системи от най-висок клас, а пиротехниката и платформите с професионални танцьорки са само част от специалните изненади, които очакват ценителите на доброто прекарване и музиката с настроение и малко носталгия.

Източник: offnews.bg


image0 (9K)