Дискусия: „Протести 2013 и протести 2020 – какво се промени?“Вижте къде!

Инициативата за гражданско образование „Граждани с мисъл“ организира онлайн дискусия на тема „Протести 2013 и протести 2020 – какво се промени?“. Дискусията ще бъде излъчена на живо, а всеки, който желае ще може да задава своите въпроси към събеседниците.

Вълната от масови протести в големите градове в България предизвика редица полемики и сравнения между протестите от 2013-та година под надслов #Дансwithme и тези, които се случват в момента.
В тази кратка онлайн дискусия ще обсъдим приликите и разликите между двете протестни вълни, роди ли 2013-та година гражданско общество, виждаме ли неговото развитие от тогава до сега и сега ли е неговият сюблимен момент.
Събеседник ще бъде Емил Георгиев. Той е адвокат и университетски преподавател. Член на Инициатива „Правосъдие за всеки“ и учредител на организацията „Обединение на свободните адвокати“. За себе си споделя, че работи на пресечната точка между технологиите, маркетинга и правото в собствената си кантора.
Известен е с активната си гражданска позиция и редица коментари по въпроси свързани с правосъдието и политиката в България.
Линк за събитието: https://www.facebook.com/events/281781179810492/

image0 (9K)