Днес в „Наследство“: Хората на Яман връзват Сехер и я измъчват

Юсуф е отведен в болницата, за да му бъдат направени необходимите изследвания по нареждане на Яман.

Сехер пристига в лечебното заведение, но забелязва бодигардите на Яман пред лабораторията. В това време взимат кръв от Юсуф.

Сехер успява да издебне охранителите, създава суматоха, задействайки противопожарната система в болницата, и извежда на ръце Юсуф.

Бодигардите тръгват след нея, но девойката успява да се скрие в гаража на заведението.

Сехер обещава на племенника си, че от сега нататък ще бъдат неразделни. Неочаквано обаче Яман застава на пътя на Сехер, предупреден по-рано от Икбал за намеренията й.

Сехер и Юсуф са принудени да се разделят, след което малкият е отведен в имението. Девойката умолява Яман да й позволи да вижда племенника си, но той потегля с колата си.

Хората на Яман отвеждат насила Сехер на пристанището, където започват да я измъчват, принуждавайки я да се откаже от Юсуф.

В същото време Юсуф не спира да пита за леля си. Чичо му обаче е категоричен, че Къръмлъ са неговото семейство.

Икбал си спомня как е уведомила Яман, че Сехер планира да отведе Юсуф от болницата.

Хората на Яман връзват Сехер за кран и тя увисва с краката нагоре над бурното море. Девойката все пак заявява, че за нищо на света няма да се откаже от племенника си.

Сехер изпада в безсъзнание и е захвърлена в отдалечена гориста местност. В същото време приятелят ѝ от квартала – Селим, е изключително притеснен след внезапното ѝ изчезване.

Селим прави опити да се свърже със Сехер, но те се оказват безуспешни. Той отива в дома на Недир, а тя му предлага да звънне на сина си, който е полицай.

Докато лежи в безсъзнание, на Сехер ѝ се привижда сестра ѝ Кевсер, която я окуражава да продължи да се бори за Юсуф с цената на всичко.

Сехер идва на себе си и започва да търси медальона, завещан ѝ от Кевсер. Намира го в тревата и се заклева, че ще спаси племенника си от фамилия Къръмлъ.

Междувременно в имението, Юсуф отново отказва да се храни. Зия се опитва да го разведри, но безуспешно.

Сехер се отправя към имението на Къръмлъ, а Яман я забелязва на камерата и нарежда на Надим да я отпрати.

Източник: Telenovellas News


image0 (9K)