Довечера в „Безмилостен град“ Агях поставя на мястото им баба и внучка

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ подобрението в състоянието на Недим е очевидно.

Недим от “Безмилостен град” в доскорошна връзка с дъщерята на Есма султан

Дживан и Дамла все още са като кучето и котето. Интересът им един към друг е ясен отдавна, но те не могат да се пречупят в несигурността си. Той иска да сподели с нея своите планове, но тя се държи така, сякаш не ѝ пука за него.

Сехер подпитва Нуртен за брака на Дженк и Джемре, но научава друга новина – че Шениз и Агях ще се развеждат.

Джемре е получила покана от лекарката на Недим да отиде за разговор с нея. Агях разбира това и е ядосан, че Джемре отново се навърта при племенника му.

Адвокатът на Шениз носи бракоразводния протокол във фирмата, а секретарката го връчва на Агях.

Дженк влиза в кабинета при баща си. Агях се опитва да смекчи натрупаната злост към сина си и му казва, че прилича на чичо си, който е имал смелостта винаги да казва всичко в очите на събеседника си. Младият Карачай вижда искането за развод, а татко му го поучава какви са стойностите на брака.

Джерен и Нериман са във фирмата. Дженк засича Джерен и с кимване я извиква да приближи, за да я предупреди да кротува до раждането.

Нериман опитва да омилостиви Агях. Двете с Джерен искат да разберат къде е Недим. Агях показва видеото на Нериман. Забранява на баба и внучка да идват във фирмата и да се връщат в имението. Заявява, че няма да допусне Джерен да види мъжа си.

Джемре е объркана след сеанса с психоложката.

Недим започва да чете на глас. В края на четенето той вижда Джемре, която просълзена го наблюдава, и се спуска с количката към нея. Джемре нарежда на шофьора да тръгват, защото е решена да спази обещанието си, дадено на Агях, за доброто на Недим. Недим се изправя и тръгва да слиза по стълбите. Психоложката го успокоява и го връща в количката.

Дживан казва на Дамла, че заминава. Тя не е съгласна и за да го спре, го целува и му показва, че държи на него. Младежът е объркан от поведението на богаташката дъщеря.

 


image0 (9K)