Довечера в „Безмилостен град“ Недим изчезва мистериозно от конака

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Агях е твърдо решен да бъде направен тест за бащинство на детето на Джерен.

И заради всички, които биха му попречили това да се случи, той предприема конспиративна акция. Джерен е отведена в болницата от охранителите в имението, а Дженк е извикан да се качи в колата с баща си, без да му е казано къде ще отиде. Шениз обаче се досеща каква е целта на мъжа ѝ.

Сценката в болницата е изключително драматична. Сехер и Джерен се съпротивляват, а когато бременната вижда дългата игла на спринцовката, направо изпада в ужас. Пристигат и Дженк с баща му.

Джемре просто откача, защото я държат настрана от Недим. Тя не го вижда, не знае нищо за него, а в последвала сутрин намира в стаята на инвалида плачещата Нуртен, която ѝ съобщава, че той си е тръгнал от конака завинаги. Тя споменава, че по преценка на Агях, така ще е най-добре за всички. Джемре е съсипана от новината.

Сехер чака пред вратата на кабинета, където е влязла Джерен. Притеснената майка пита току-що пристигналия Агях какво правят вътре с дъщеря ѝ. Той обаче мълчи.

Дженк става от стола, за да не му вземат кръв и хуква навън. Агях заповядва на охраната да хванат сина му. Успяват да го спрат на улицата, където бащата притиска сина си да му каже истината.

Джерен известява майка си, че са ѝ направили тест за бащинство и Сехер тръгва да търси господаря.

А на Джемре вече изобщо не ѝ пука какво си мислят за нея и за интереса ѝ към Недим. Тя пита всички навсякъде къде е изпратен той и какво се е случило с него.

Дженк е отчаян и споделя всичко това с майка си, която се опитва да повдигне духа му, но и тя самата не вижда изход от създалата се ситуация. Дженк ѝ казва, че се срамува да погледне в очите когото и да било от семейството.

Джерен обаче, напук на всички притеснения, завладели околните, е на седмото небе. Тя вече приготвя куфарите си, за да се завърне триумфално в голямата къща. Дори баба ѝ не е в състояние да я вразуми, че това което я очаква, никак няма да е розово.

Сехер застава пред Агях и се заканва, че ако съмнението им се потвърди, тя ще накаже Джерен и Дженк така, както никой дори и не подозира.

Дамла дава телефона си на Дживан, за да я снима за влога ѝ как прави в залата упражненията си по пилатес. Момичето се появява в разголен и стегнат екип, а младият мъж е шашнат от тялото ѝ. Особено горещо за Дживан става, когато идва с огромните си напомпани мускули треньорът, който полага ръга на голия кръст на Дамла. Е тогава Дживан вече наистина полудява.

Агях нарежда на Шениз да събере всички на вечеря.

Нуртен пуска бомбата със заминаването на Недим и пред Шениз, която изглежда разбира последна, че инвалидът го няма в конака.

Около масата господарят съобщава на всички, че е изпратил Недим в Лондон. Реакцията на Джемре потвърждава съмненията на Карачай. Дженк се опитва да излезе от ситуацията.


image0 (9K)