Довечера в „Безмилостен град“ Шениз демонстративно напуска имението

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ става ясно какъв е проблемът на Дженк. Признава го майка му.

Джемре се опитва да защити Дженк пред Агях. Предлага им да поговорят, но бащата е непреклонен към сина си – не иска той да му се мярка пред очите, докато не осъзнане грешката си.

Шаниз събира багажа си, решена да напусне къщата. Мъжът ѝ се опитва да я спре с желанието да поговорят, но тя е непреклонна, че щом синът ѝ не е у дома, тя също няма място там. Хвърля упрек към Агях, че в тази къща всички са виновни заради Недим. Джерен също прави опит да спре бабата на нероденото си дете, но Шаниз демонстративно се качва в колата и тръгва. настанява се в хотел.

Актрисата, в ролята на Сехер от “Безмилостен град”, има три брака и няколко неуспешни връзки с по-млади мъже

Майка и син разговарят, а Дженк съвсем открито обвинява майка си, че го е направила чудовище. Тя обаче не се спира и започва да го разпитва дали медицинската сестра знае нещо. Освен това нейният пъклен план е, при създалата се възможност, да дърпат конците както на Недим, така и на Агях. Дженк ѝ припомня думите, които тя му е казала преди инцидента.

През това време Нериман разпитва Нуртен дали баща и син няма да се сдобрят, а тя казва, че Дженк е оставен от Агях без пари, при което Джерен подскача като полудяла.

Опитите на Агях да върне вкъщи жена си преминават през куп обяснения и се стига до поставяне на условие от страна на Шениз.

Сехер гледа Недим и размишлява върху думите на Агях. Споделя с Джемре, че нормален човек не би направил така. Тя си мисли, че Дженк е наркоман и пита Джемре дали е на прав път, но дъщерята отрича.

Агях се оправдава, че е насочил към себе си, а не към сина си. Шениз не иска Дженк да се връща в именито и казва на баща му, че синът им трябва да се лекува от алкохолизъм. Споменава, че вече дори е избрала клиника.


image0 (9K)