Довечера в „Завинаги“ Фарук се сбива с ревниво гадже на асистентката си

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ Фарук проваля празника по случай годишнината от сватбата му със Сюрея.

В “Завинаги”: Ах, защо това не е истина, а е само сънят на Санем

Адем остави Дилара разплакана и изтерзана, а на Осман се падна поредното утешаване на младата майка. Неговата уравновесеност, почтеност и галантност са вече пословични. Именно в неговите уста сценаристите влагат изключително мъдрите реплики, които той изрича на Адем, при когото отива, за да помогне на двамата родители да отгледат детето си психически здраво, както и самите те да запазят прилични отношенията си.

Отношенията между майката и бащата са като трети родител на детето – казва Осман на брат си, който все още не разбира собствената си вина в объркването на връзката му с Дилара.

Ти най-добре трябва да знаеш това, че няма как да спечелиш любовта на сина си, карайки майка му да плаче. С тези думи Осман напуска кабинета на Адем, припомняйки му собствения му объркан живот с Февзи Боран и Рейхан.

В последните дни Есма е много нервна. След посещението на адвоката с безумното финансово искане уж от Ипек, султанката не може място да си намери. Точно в този момент вкъщи се прибира Сюрея, която опира пешкира на свекърва си. Есма ѝ хвърля в лицето обвинението, че постоянно се меси, където не ѝ е работа, но снахата я оставя да си фучи във фоайето и се прибира в стаята си, където се опитва да отдаде лошото настроение на Есма на нейното заболяване.

В “Завинаги” Окан прави взривоопасно признание на Ипек, а Сюрея го чува

Сюрея е купила пуловер на Фарук за годишнината от сватбата им, но самата тя никак не е очарована от подаръка. В спомените ѝ се връщат какви невероятни изненади ѝ е правил любимия и нейната покупка още повече бледнее.

В конака пристига доставчик с цял сноп разноцветни балони и Сюрея хвръква надолу да го посрещне, убедена, че са за нея от съпруга ѝ. В момента, в който прочита прикрепената бележка разбира, че балоните са за Есма от Гарип и се сконфузва.

Санем се среща с Гюнеш по нейно желание. Горката леля е между чука и наковалнята и не знае на чия страна да застане: за нея черен е единствено Адем, чиято вина за нея не подлежи на коментар. Но как да не защити Дилара, как да не се опита поне да разбере приятелката си от миналото?

Много гневен на Дилара Адем прекрачва прага на психоложката Идил. Той търси помощта ѝ, за да му помогне тя да пренареди пластовете на неговото съпротивление срещу случващото се. Идил препоръчва съвместни сеанси с Дилара, тъй като двамата трябва да успеят да изгладят отношенията си заради детето.

Мустафа откарва Сюрея в един ресторант по поръчка на Фарук. Тя седи дълго време сама на масата, защото той закъснява. Шефът е уж за малко с колегите си в друго заведение и в момента, когато тръгва към съпругата си, се случва инцидент с ревниво бившо гадже на Озгюр.


Двамата се сбиват. Докато го чака, Сюрея влиза в социалната мрежа и вижда току-що публикувана снимка край маса, начело на която е седнал Фарук, а до него се кипри Озгюр.


image0 (9K)